(UŽIVO) VUĆIĆ U KAMPANJI BUDUĆNOST SRBIJE: Doček za predsednika i u Bogatiću, obilazi i Loznicu, Ljuboviju (VIDEO)
Predsednik je ranije najavio da će, u okviru kampanje, obići 29 okruga!, Foto: Printscreen / Instagram

BUDUĆNOST SRBIJE - UŽIVO

(UŽIVO) VUĆIĆ U KAMPANJI BUDUĆNOST SRBIJE: Doček za predsednika i u Bogatiću, obilazi i Loznicu, Ljuboviju (VIDEO)

Predsednik je ranije najavio da će, u okviru kampanje, obići 29 okruga

Objavljeno: 14.02.2019. 12:28h
  • 121

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja obilazak Srbije u okviru kampanje "Budućnost Srbije", a danas je u poseti Mačvanskom okrugu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja obilazak Srbije u okviru kampanje "Budućnost Srbije", a danas je u poseti Mačvanskom okrugu.

15.20 - Predsednik Vučić se sreo sa članovima porodice Tanasić, koja ga je dočekala na lokalnom putu u selu Simići, ispred svoje kuće.

Vučić je na poklon dobio flašu domaće rakije.

14.32 - Predsednik stigao u Ljuboviju gde su ga dočekali meštani ovog grada.

"Ponosam sam da je Srbija danas nezavisna država i što gura napred. Ponosam sam što održavamo dobre odnose i sa Rusijom i sa Kinom. Što je Srbija jača, to su napadi još veći!", ponovio je predsednik.

"Sve što možemo da uradimo u Ljuboviji ćemo uraditi, ali je najvažnije da dovedemo jednu fabriku i zaposlimo ljude", zaključio je Vučić.

13. 57 - Veliki broj građana okupio se ispred biblioteke "Milovan Glišić" gde čekaju predsednika koji će obići radove na rekonstrukciji ove biblioteke.

13.32 - Vučić se obratio novinarima nakon obilaska bolnice

"Dobio sam podatak da ovaj hirurški blok stoji ovako već 32 godine, gradićemo auto-put, gradski stadio, dve kompanije koje ovde dolaze, da ne govorim o Banji Koviljači. Ovo je samo početak i još ćemo novca uložiti u ovaj deo Srbije", rekao je predsednik.

Vučić se obratio novinarima nakon obilaska bolnice!
Vučić se obratio novinarima nakon obilaska bolnice!foto: Printscreen / TV Pink

13.10 - Predsednik u obilasku bolnice u Loznici

Predsednika je sačekao veliki broj meštana ispred Opšte bolnicu u Loznici, gde je u toku rekonstrukcija internog i grudnog odeljenja, kao i odeljenja psihijatrije. On im se pre obilaska i obratio:

"Posle poplava uspeli smo da rekonstruišemo puteve, da dovedemo dva značajna investitora u Loznicu. Ulažemo u gradsku bolnicu i još mnogo toga planiramo da uradimo. Moramo da spasavamo srpsko Podrinje. Krećemo da gradimo auto-put Ruma - Šabac - Loznica i to će značiti dolazak brojnih investitora. Mi bismo time za Loznicu uradili velike stvari i garantovali budućnost narodu u ovom delu Srbije", rekao je Vučić.

Plate i penzije sada povećavamo jer to sada možemo, zahvaljujući vama građani jer ste prihvatili teške i naporne reforme. Predsednik je najavio da će se u 9 gradova Srbije graditi najmoderniji stadioni.

"Mnogo projekata je pred nama i mnogo toga teškog što treba da uradimo. Nemam nikakav strah da će se ubrzati rast Srbije nastaviti i daćemo da sve od sebe da sačuvamo mir i stabilnost. Nikome nećemo dozvoliti niti da protera niti ugrožava narod na KiM", rekao je predsednik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Predsednik Vučić stigao u Loznicu #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

12.25 - Učiniću sve da dovedemo investitore u Bogatić

"Hvala što ste me sačekali u ovolikom broju! Srbija u ekonomskom smislu grabi krupnim koracima napred i ma koliko naša pozicija bila teška pre nekoliko godina, danas je ta situacija mnogo bolja. Ove godine ćemo povećavati plate i penzije, a posebno se zahvaljujem penzionerima koji su izneli teret na svojim plećima. Postavili smo ekonomiju na zdrave noge", rekao je Vučić.

"Danas imamo samo jedan problem, a to je pitanje političke stabilnosti. Primetili se da ne govorim o svemu onome što se zbiva u Prištini i na KiM, ali ja vas molim da sve to razumete kao našu borbu da sačuvamo stabilnost. Moja poruka njima je da to što ćutimo znači samo da smo pristoji, a ne da smo slabi i nećemo dozvoliti da se iživljavate nad narodom na KiM", rekao je predsednik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Čika Vučiću, sredi nam zgradu kao što si sredio školu" - sa gradjanima Bogatića

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

On je napomenuo da će narednih dana poljoprivrednici dobiti subvencije za gorivo. Vučić je rekao da je njegov posao da da sve od sebe da u Bogatiće i Vladimircima dovede investitore koji će zaposliti ljude.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Učiniću sve da dovedemo investitore u Bogatić"- predsednik u obilasku Mačvanskog okruga

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

12.15 -  Doček ispred škole

Predsednik je prvo posetio Osnovnu školu "Mika Mitrović", u Bogatiću.Ispred škole, predsednika su dočekali zaposleni i veliki broj građana, koji nose zastave Srbije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dobrodošlica danas u Bogatiću - predsednik u poseti Mačvanskom okrugu #BudućnostSrbije #theFutureofSerbia

A post shared by Budućnost Srbije (@buducnostsrbijeav) on

Kampanju "Budućnost Srbije" Vučić je započeo posetom Pčinjskog okruga 7. februara, a nastavio u nedelju 10. februara obilaskom Južno Banatskog okruga.

Predsednik je ranije najavio da će, u okviru kampanje, obići 29 okruga.

BONUS VIDEO:

ŠTA SE DESILO, CECI SLOMLJENO SRCE?! Još kad čujete KOJU PESMU SLUŠA, JOJ!

(Espreso.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media