(UŽIVO) VUĆIĆ U KAMPANJI BUDUĆNOST SRBIJE: Doček za predsednika i u Bogatiću, obilazi i Loznicu, Ljuboviju (VIDEO)
Predsednik je ranije najavio da će, u okviru kampanje, obići 29 okruga!, Foto: Printscreen / Instagram

BUDUĆNOST SRBIJE - UŽIVO

(UŽIVO) VUĆIĆ U KAMPANJI BUDUĆNOST SRBIJE: Doček za predsednika i u Bogatiću, obilazi i Loznicu, Ljuboviju (VIDEO)

Predsednik je ranije najavio da će, u okviru kampanje, obići 29 okruga

Objavljeno: 15:45h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja obilazak Srbije u okviru kampanje "Budućnost Srbije", a danas je u poseti Mačvanskom okrugu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja obilazak Srbije u okviru kampanje "Budućnost Srbije", a danas je u poseti Mačvanskom okrugu.

15.20 - Predsednik Vučić se sreo sa članovima porodice Tanasić, koja ga je dočekala na lokalnom putu u selu Simići, ispred svoje kuće.

Vučić je na poklon dobio flašu domaće rakije.

14.32 - Predsednik stigao u Ljuboviju gde su ga dočekali meštani ovog grada.

"Ponosam sam da je Srbija danas nezavisna država i što gura napred. Ponosam sam što održavamo dobre odnose i sa Rusijom i sa Kinom. Što je Srbija jača, to su napadi još veći!", ponovio je predsednik.

"Sve što možemo da uradimo u Ljuboviji ćemo uraditi, ali je najvažnije da dovedemo jednu fabriku i zaposlimo ljude", zaključio je Vučić.

13. 57 - Veliki broj građana okupio se ispred biblioteke "Milovan Glišić" gde čekaju predsednika koji će obići radove na rekonstrukciji ove biblioteke.

13.32 - Vučić se obratio novinarima nakon obilaska bolnice

"Dobio sam podatak da ovaj hirurški blok stoji ovako već 32 godine, gradićemo auto-put, gradski stadio, dve kompanije koje ovde dolaze, da ne govorim o Banji Koviljači. Ovo je samo početak i još ćemo novca uložiti u ovaj deo Srbije", rekao je predsednik.

Vučić se obratio novinarima nakon obilaska bolnice!
Vučić se obratio novinarima nakon obilaska bolnice!foto: Printscreen / TV Pink

13.10 - Predsednik u obilasku bolnice u Loznici

Predsednika je sačekao veliki broj meštana ispred Opšte bolnicu u Loznici, gde je u toku rekonstrukcija internog i grudnog odeljenja, kao i odeljenja psihijatrije. On im se pre obilaska i obratio:

"Posle poplava uspeli smo da rekonstruišemo puteve, da dovedemo dva značajna investitora u Loznicu. Ulažemo u gradsku bolnicu i još mnogo toga planiramo da uradimo. Moramo da spasavamo srpsko Podrinje. Krećemo da gradimo auto-put Ruma - Šabac - Loznica i to će značiti dolazak brojnih investitora. Mi bismo time za Loznicu uradili velike stvari i garantovali budućnost narodu u ovom delu Srbije", rekao je Vučić.

Plate i penzije sada povećavamo jer to sada možemo, zahvaljujući vama građani jer ste prihvatili teške i naporne reforme. Predsednik je najavio da će se u 9 gradova Srbije graditi najmoderniji stadioni.

"Mnogo projekata je pred nama i mnogo toga teškog što treba da uradimo. Nemam nikakav strah da će se ubrzati rast Srbije nastaviti i daćemo da sve od sebe da sačuvamo mir i stabilnost. Nikome nećemo dozvoliti niti da protera niti ugrožava narod na KiM", rekao je predsednik.

12.25 - Učiniću sve da dovedemo investitore u Bogatić

"Hvala što ste me sačekali u ovolikom broju! Srbija u ekonomskom smislu grabi krupnim koracima napred i ma koliko naša pozicija bila teška pre nekoliko godina, danas je ta situacija mnogo bolja. Ove godine ćemo povećavati plate i penzije, a posebno se zahvaljujem penzionerima koji su izneli teret na svojim plećima. Postavili smo ekonomiju na zdrave noge", rekao je Vučić.

"Danas imamo samo jedan problem, a to je pitanje političke stabilnosti. Primetili se da ne govorim o svemu onome što se zbiva u Prištini i na KiM, ali ja vas molim da sve to razumete kao našu borbu da sačuvamo stabilnost. Moja poruka njima je da to što ćutimo znači samo da smo pristoji, a ne da smo slabi i nećemo dozvoliti da se iživljavate nad narodom na KiM", rekao je predsednik.

On je napomenuo da će narednih dana poljoprivrednici dobiti subvencije za gorivo. Vučić je rekao da je njegov posao da da sve od sebe da u Bogatiće i Vladimircima dovede investitore koji će zaposliti ljude.

12.15 - Doček ispred škole

Predsednik je prvo posetio Osnovnu školu "Mika Mitrović", u Bogatiću.Ispred škole, predsednika su dočekali zaposleni i veliki broj građana, koji nose zastave Srbije.

Kampanju "Budućnost Srbije" Vučić je započeo posetom Pčinjskog okruga 7. februara, a nastavio u nedelju 10. februara obilaskom Južno Banatskog okruga.

Predsednik je ranije najavio da će, u okviru kampanje, obići 29 okruga.

BONUS VIDEO:

ŠTA SE DESILO, CECI SLOMLJENO SRCE?! Još kad čujete KOJU PESMU SLUŠA, JOJ!

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.