VUČIĆ: Politika vešala nikad neće pobediti politiku budućnosti Srbije!
"Neću ništa više da komentarišem, da ne kažu opet da sam nekog vređao", rekao je Vučić, Foto: Printscreeen / Kurir / Predsedništvo Srbije

BUDUĆNOST SRBIJE

VUČIĆ: Politika vešala nikad neće pobediti politiku budućnosti Srbije!

"Neću ništa više da komentarišem, da ne kažu opet da sam nekog vređao", rekao je Vučić

Objavljeno:

"Politika vešala" nikad neće pobediti politiku rada, marljivosti, posvećenosti i politiku budućnosti Srbije, uveren je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ali je dodao da je bio šokiran zatrašujućim uvredama koje je na protestu izneo pisac Marko Vidojković na račun profesora i studenata Pravnog fakulteta u Beogradu.

"Neću ništa više da komentarišem, da ne kažu opet da sam nekog vređao", rekao je Vučić, na pitanje novinara da prokomentariše to što su se opet na jučerašnjem prostetu pojavila vešala i pored osude od strane većeg dela javnosti.

Takođe, na pitanje da prokomentariše to što je juče na protestu pisac Marko Vidojković rekao da je Pravni fakultet "leglo neverovatnih smradova i ološa" i "leglo kriminala", Vučić je rekao da je šokiran i da su to neumesne i zastrašujuće tvrdnje.

"Šta da kažete? To je kada pored Pravnog fakulteta prolazite tako što ste dva puta pojeli pljeskavicu i uputili pogled ka fakultetu i toliko znate o Pravnom fakultetu, koliko zna gospodin Vidojković, onda možete sebi da dozvolite tako neumesne rečenice i neumesne i zastrašujuće tvrdnje da iznosite u javnost", rekao je Vučić.

Naveo je da misli da su profesori i studenti na Pravnom fakulteti dobro razumeli o čemu se tu radi.

"Šta da kažete na to kada neko kaže da je Pravni fakultet najsmrdljiviji fakultet, gde su ološ i kriminalci, šta na to da kažete? I oni koji to kažu sutra treba da vode zemlju. Ponekad se šokirate, nemam komentar", rekao je Vučić.

BONUS VIDEO:

DELIJE IZNENADILE FUDBALERE ZVEZDE: Pogledajte kakav su doček priredili navijači crveno-belima po povratku iz Turske!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.