E MOJ ĐILASE, KAD TI SE JEREMIĆ OVAKO SMEJE U FACU, ŠTA TI RADI IZA LEĐA? Željko Mitrović komentariše Đilasa i Vuka
Mitrović je isprozivao Jeremića i Đilasa, Foto: Damir Dervišagić, Filip Plavčić, Zorana Jevtić

prozivka zbog lošeg engleskog

E MOJ ĐILASE, KAD TI SE JEREMIĆ OVAKO SMEJE U FACU, ŠTA TI RADI IZA LEĐA? Željko Mitrović komentariše Đilasa i Vuka

On je na Tviteru napisao kako su Đilas i Jeremić čak i u Briselu, zbog svojih nejednakosti, bili neuspešni, pa samim tim nemaju šanse za uspeh ni na Balkanu

Objavljeno: 13:26h

Nedavno se pojavio snimak govora Dragana Đilasa iz Brisela, u kojem je osudio bliske veze Srbije i Rusije, i koji je podigao mnogo prašine.

Na video snimku se Đilas obraća engleskim koji naizgled nije na zavidnom nivou, a pored njega je u tom trenutku sedeo Vuk Jeremić.

Dok je Đilas govorio, Jeremić nije mogao da sakrije osmeh sa lica, koji su mnogi protumačili kao svojevrsno ruganje Đilasu, koji je govorio kako Srbija neće moći da uđe u Evropsku uniju sve dok održava bliske veze sa Rusima.

Pogledajte:

Nakon objavljenog snimka, pored lošeg engleskog Dragana Đilasa, korisnike Tvitera je posebno iznenadila i šokirala reakcija Đilasovog bliskog saradnika Vuka Jeremića.

Povodom snimka oglasio se i vlasnik televizije Pink Željko Mitrović. On je na Tviteru napisao kako su Đilas i Jeremić čak i u Briselu, zbog svojih nejednakosti, bili neuspešni, pa samim tim nemaju šanse za uspeh ni na Balkanu.

Đilas i Jeremić se ovim povodom nisu oglašavali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.