RESETOVAĆE ĐOKU: Krle ŽESTOKO opleo po Đilasu i Vuku Jeremiću!
Vuk Jeremić i Nebojša Krstić, Foto: RTV Pink printscreen, Espreso.co.rs

različiti stavovi

RESETOVAĆE ĐOKU: Krle ŽESTOKO opleo po Đilasu i Vuku Jeremiću!

Cela opozicija spremna je da potpiše Sporazum sa narodom

Objavljeno: 09:57h

Osnivači Saveza za Srbiju Vuk Jeremić i Dragan Đilas u u Briselu sa predstavnicima Evropske komisije razgovarali o političkoj situaciji u Srbiji i zahtevima građana koji svake nedelje u sve većem broju protestuju širom zemlje.

Opozicija u Srbiji ima različite stavove po mnogim pitanjima, ali je ujedinjena u borbi za slobodu i demokratiju. Cilj je – resetovanje sistema u Srbiji, poručili su Vuk Jeremić i Dragan Đilas iz Brisela.

Cela opozicija, zajedno sa građanima koji protestuju, univerzitetskim profesorima, studenitima i javnim ličnostima, spremna je da potpiše Sporazum sa narodom. Tim dokumentom ćemo se obavezati na formiranje vlasti sastavljene, ne od nas, već od eksperata koja će resetovati naš sistem i odvesti slobodu i demokratiju u Srbiju“, poručio je Đilas.

Ovim povodom marketinški srtUčnjak Nebojša Krstić prokomentarisao je u svom duhu na društvenoj mreži Twiter izjave osnivača Saveza za Srbiju:

Krletovi sledbenici i kritičari opozicije očito dele mišljenje sa dežurnim imačem mišljenja te su twitnuli:

- Neće oni resetovati sigurno i njih ne treba da se bojiš, ali će narod da vas resetuje očigledno i to se nadam što pre da ne bi došlo do scenarija iz Pariza ili Bukurešta, a onda te ni taj tvoj prljavi novac koji zarađuješ na tuđoj muci neće spasiti robijaćeš kao i svi ostali - glasio je jedan od komentara.

Podsećamo, Jeremić i Đilas su u ime Saveza za Srbiju zatražili od evropskih zvaničnika uspostavljanje struktuiranog dijaloga sa predstavnicima građanskih protesta, u cilju sticanja punog uvida u političke i socijalne prilike u zemlji. U Evropskom parlamentu su potvrdili da će razgovori sa opozicijom biti nastavljeni tokom posete Beogradu predsedavajućeg Spoljnopolitičkog odbora EP Dejvida Mekalistera krajem meseca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.