SVE JE OVO FARSA I ŠARENA LAŽA! Čeda Jovanović osuo paljbu po opoziciji i Savezu za Srbiju!
Čedomir Jovanović oštro protiv SZS!, Foto: Beta

CHADDA IS BACK

SVE JE OVO FARSA I ŠARENA LAŽA! Čeda Jovanović osuo paljbu po opoziciji i Savezu za Srbiju!

Predsednik opozicione Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je danas da je tzv. sporazum s narodom Saveza za Srbiju (SzS) "isprazan populistički dokument" kojim se zloupotrebljava nezadovoljstvo građana trenutnim stanjem u zemlji

Objavljeno:

"Nepostojanje Evrope u dokumentima SzS jasan je i izričit politički stav i orijentacija, a ne stvar kompromisa. Pod maskom da stvaraju front protiv (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića, napravili su front protiv Srbije u Evropi", naglasio je Jovanović

Predsednik opozicione Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je danas da je tzv. sporazum s narodom Saveza za Srbiju (SzS) "isprazan populistički dokument" kojim se zloupotrebljava nezadovoljstvo građana trenutnim stanjem u zemlji.

U saopštenju za javnost, Jovanović je naveo da je "glavni atribut tog dokumenta izbegavanje odgovornosti, kroz izostavljanje ključnih političkih pitanja" i predlaganje neke zamišljene ekspertske vlade koja će za godinu dana rešiti sve probleme.

"Umesto takvih šarenih laža, našem društvu je potrebno reći istinu, bez uvijanja i izgovora. Bez evropskih integracija i regionalne politike koja je zasnovana na pomirenju, ne može se temeljno promeniti Srbija. Nema demokratije i razvoja ljudskih prava i građanskih sloboda ako politiku gradimo na nacionalizmu", istakao je Jovanović.

On je dodao da su tri ključne tačke spajanja Srbije sa svetom Evropa, dogovor s kosovskim Albancima i ljudska prava i građanske slobode.

"Nepostojanje Evrope u dokumentima SzS jasan je i izričit politički stav i orijentacija, a ne stvar kompromisa. Pod maskom da stvaraju front protiv (predsednika Srbije Aleksandra) Vučića, napravili su front protiv Srbije u Evropi", naglasio je Jovanović.

BONUS VIDEO:

MATORA I SANJA IMALE SEKS? Mazile se ispod pokrivača, a onda se pomerio jorgan, pa izvirilo OVO!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.