PLJUŠTE UVREDE! ALBANCI se NAJSTRAŠNIJE posvađali između sebe oko PREGOVORA sa SRBIJOM! Mustafa, MARŠ IZ POLITIKE!
Ahmeti nagaio Mustafu, Foto: Printscreen

kakav džumbus!

PLJUŠTE UVREDE! ALBANCI se NAJSTRAŠNIJE posvađali između sebe oko PREGOVORA sa SRBIJOM! Mustafa, MARŠ IZ POLITIKE!

Ako već ne žele da pomognu Kosovu, treba da se zapitaju zašto su uopšte u politici

Objavljeno:

Špend Ahmeti, vođa pregovaračkog tima tzv. Kosova za dijalog sa Beogradom, odbacio je optužbe opozicionog lidera Ise Mustafe koji je rekao da njegov tim nema legitimitet da predstavlja Kosovo na pregovorima.

- Demokratske liga Kosova očekuje da ceo svet sačeka da se oni smiluju i uključe u pregovore, što je budalaština. Proses se nastavlja, sa njima ili bez njih. Stranka tvrdi da ima najviše glasova u Parlamentu uopšte ne zna zašto je sama sebe isključila iz pregovora. Ako već ne žele da pomognu Kosovu, treba da se zapitaju zašto su uopšte u politici. Mi imamo čist mandat koji nam je dala Skupština i to prema slovu Ustava zemlje - rekao je Ahmeti za Indeksonline.

S druge strane, Demokratska liga Kosova je održala konferenciju za novinare i tom prilikom su saopštili da su oni oduvek bili za dijalog, ali samo pod uslovom da se tokom njega štiti "držaava Kosovo" u postojećim granicama i sa priznanjem teritorijalne nezavisnosti.

- Mi smo za dijalog u kojem Srbija priznaje državu Kosovo i ne postavlja nikakve granice. Dijalog ne mogu voditi stranke i grupe koje nemaju većinu u Skupštini. Zato očekujemo da se što pre organizuju izbori kako bi se to raščistilo - izjavili su iz Demokratkse lige Kosova.

BONUS VIDEO:

HOĆE DA UKRADE, A NE ZNA DA GA SNIMAJU! Deda uhvaćen na delu! Evo kako je reagovao u "nebranom grožđu"! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Indeksonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.