KOSOVU IDU JOŠ NOVI PAZAR I VRANJE: Najozbiljnija provokacija do sada! POGLEDAJTE DOKLE IDU GRANICE
KOSOVO, Foto: Profimedia

STRAHOTA

KOSOVU IDU JOŠ NOVI PAZAR I VRANJE: Najozbiljnija provokacija do sada! POGLEDAJTE DOKLE IDU GRANICE

Sagovornici smatraju da ovakve stvari nikako ne predstavljaju slučajnost, već osmišljenu provokaciju

Objavljeno: 20:49h

Američki vojni časopis „Stars and strajps“ objavio je mapu lažne države Kosovo kojoj su pripojeni Preševo, Medveđa i Bujanovac, ali i Vranje, Novi Pazar, Bosilegrad, sve do bugarske granice!

Ovaj časopis se, inače, kao zvanično glasilo ministarstva odbrane SAD deli u američkim vojnim bazama širom sveta. Sagovornici smatraju da ovakve stvari nikako ne predstavljaju slučajnost, već osmišljenu provokaciju. Bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević ocenjuje da je u pitanju klasična pretnja Srbiji, jer Vašington dobro zna šta se dešava u Prištini.

– Na ovaj način šalje se poruka Beogradu da može izgubiti i više od onoga što su Albanci već oteli. Američka geopolitička aktivnost i njeno delovanje na međunarodnom pravu predstavljaju klasično razbojništvo. Oni se ne mire sa gubitkom uticaja i opadanjem moći, pa više i ne skrivaju prave namere. To više nije ni demokratsko ni liberalno lice napredne države, već lice zle imperije u raspadu. Ovakvo ‘Kosovo’, koje predstavlja centar radikalnog islamizma i terorizma, slika je i prilika američke politike – podvlači Galijašević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.