NE VIDIM ZAŠTO SRBIJA TREBA DA POŠTUJE I DOČEKA MAKRONA! Đuka iz SNS izazvao je pravi HAOS ovim stavom (VIDEO)
Vladimir Đukanović je sve šokirao svojom izjavom u vezi Makrona, Foto: AP, Nebojša Mandić

OTKUD OVO?

NE VIDIM ZAŠTO SRBIJA TREBA DA POŠTUJE I DOČEKA MAKRONA! Đuka iz SNS izazvao je pravi HAOS ovim stavom (VIDEO)

Možda će nekom zvučati da sam zadrt, ali sloboda da budem možda i neodgovoran mi je draža no sve funkcije ovog sveta, rekao je Đukanović

Objavljeno: 13.11.2018. 09:27h
  • 920

Poslanik Skupštine Srbije i funkcioner Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović javno je poručio da Srbija ne treba da dočeka predsednika Francuske Emanuela Makrona ukoliko se ne izvini zbog skandala u Parizu.

On je naime na svom Fejsbuk profilu napisao čak i da neće prisustvovati sednici parlamenta ukoliko predsednik Francuske bude želeo da se obrati srpskim poslanicima.

"Možda će nekom zvučati da sam zadrt, ali sloboda da budem možda i neodgovoran mi je draža no sve funkcije ovog sveta. Kada si na visokoj poziciji moraš da vodiš računa o svakom gestu. Kada nisi, onda je sloboda nemerljiva. Upravo iz tih razloga moja je sloboda da kažem da me baš briga da Makrona dočekam domaćinski. Eto, ja nisam tako gostoljubiv domaćin i moja je sloboda da budem takav. Moja je sloboda toliko velika da ukoliko poželi da se obrati poslanicima u Parlamentu lično neću prisustvovati toj sednici ako se ne prethodno ne izvini za svinjariju koju je Francuska sa njim na čelu priredila Srbiji, ali i čitavom čovečanstvu. Kada on ne poštuje 1.247.000 naših žrtava, ne vidim nijedan razlog zašto bih ja poštovao njega. Ne vidim nijedan razlog da ga bilo ko od Srba poštuje", napisao je on i dodao:

 

"Ipak, kada si na visokoj funkciji i kada znaš u kakvom stanju ti je država i u kakvoj poziciji, onda svašta moraš da gutaš. Ne bih bio u koži onih koji danas vode Srbiju. Valjda imati stomak da se susrećeš sa raznim spodobama i lažnim prijateljima, a da svaki njihov ponižavajući gest trpiš uz smešak kako zemlju ne bi uveo u haos. Zato, iskreno to mislim, sloboda nema cenu. Posebno sloboda da mogu da kažem šta hoću i kako hoću. Zato i hoću da kažem da bih Makronu poželeo baš onakav doček u Beogradu kakav je Vučić imao u Parizu".

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media