SLOBA JE TO HTEO TOPOVIMA DA RUŠI! NIJE POENTA DA NEKO IZGUBI ŽIVOT: Vučić u Grdelici gde se srušio potporni zid!
Foto: Printscreen/TV Pink

PREDSEDNIK NA KORIDORU 10

SLOBA JE TO HTEO TOPOVIMA DA RUŠI! NIJE POENTA DA NEKO IZGUBI ŽIVOT: Vučić u Grdelici gde se srušio potporni zid!

Vučić je minerima poručio da ne ulaze u poslove ako se ne osećaju bezbedno jer nije poenta da neko na ovom putu izgubi život

Objavljeno:

"Očekujem da za desetak dana vidite velike promene, na ovom brdu, na ovoj kosini... da ovaj auto-put bude završen, da bude bezbedan - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić", koji je danas obišao mesto pucanja potpornog zida na Koridoru 10, u Grdeličkoj klisuri.

- Čestitam svim radnicima i svih građevinarima, što radite i subotom i nedeljom, danonoćno... sad vas čekaju velike kiše - rekao je Vučić dodajući da ovaj put znači život za jug Srbije, da je to njegova žila kucavica.

Vučić je rekao da bi put trebalo da bude gotov do kraja godine i da mesec dana tamo-vamo nije toliko važno koliko je važno da bude bezbedan ne samo za buduće putnike nego pre svega i za one koji sada rade na njemu poput minera.

Vučić je minerima poručio da ne ulaze u poslove, ako se ne osećaju bezbedno jer nije poenta da neko na ovom putu izgubi život.

- Ovo je život za jug Srbije, Vranje, Leskovac, Bujanovac... za sve gradove juga - dodao je Vučić i objasnio da je pred putarima sada veliki posao jer čitav jedan deo brda treba da se premesti na potpuno drugu stranu.

- Sloba je to hteo topovima da ruši... mi nećemo - rekao je Vučić uz osmeh.

O Kosovu

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara o Kosovu rekao da nema razlike između Ramuša Haradinaja i Momčila i Rade Trajković koji ne žele da Srbija išta dobije, već govore da je Kosovo celovito i nezavisno.

- Oni vam ne bi rekli Kosovo je Srbija ni za živu glavu! A sa druge strane baš me briga šta oni pričaju - kazao je Vučić i dodao da su danas izbori u Majdanpeku i da su "naši protivnici tamo ubedljivi favoriti".

- Naši politički protivnici tamo očekuju pobedu a ja da će biti neizvesno - rekao je Vučić i objasnio to time da je lako neodgovornima poput tajkuna Dragana Đilasa da obećavaju sve i svašta.

O penzijama

Onima koji su pre smanjenja imali penzije oko 85.000 dinara, penzija će sada posle povećanja na jesen biti oko 92.000 dinara - rekao je Vučić odgovarajući na pitanja u Grdelici.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/TV Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.