JAVI MI SE PORUKICOM! Malagurski se žalio na loš tretman na društvenim mrežama, a onda mu je Marijan Rističević napisao nešto...
Foto: Filip Plavčić, Profimedia

love is in the air

JAVI MI SE PORUKICOM! Malagurski se žalio na loš tretman na društvenim mrežama, a onda mu je Marijan Rističević napisao nešto...

Malagurski je dobio mnogo komentara na Tviteru

Objavljeno:

Režiser Boris Malagurski podelio je na svom Tviteru akciju inicijative Ne davimo Beograd, prodaju majica kojom se pomaže rad inicijative, rekavši da kad on prodaje majice kako bi finansirao svoje filmove, napadaju ga da to radi zbog para.

- A kad ja prodajem majice da bih finansirao svoje filmove, isti ti što se polomiše da podrže @nedavimobgd, mene napadaju da "sve radim zbog para." Filmovi koštaju, nažalost, a eto, kao što vidite, košta i aktivizam.

Malagurski je dobio mnogo komentara na Tviteru, a između ostalih našao se i komentar poslanika Marijana Rističevića, koji mu je napisao: "Javi mi se porukicom".

Ova "komunikacija" reditelja i poslanika SNS postala je pravi hit na društvenim mrežama, pa su Rističevića ljudi pitali da li muva Malagurskog, konstatovali da mu je "žena samo paravan" i da je on "nastran", ali i "da li će da ga muva po službenoj dužnosti".

Rističevićev tvit je izbrisan, ali su tviteraši bili brži, pa su odmah skrinšotovali ovo dirljivo "dopisivanje".

Kakvo je vaše mišljenje, da li je Malagurski oštećen i kako Rističević može da mu pomogne?

Bonus video:

Espreso intervju - Eliza Hodža

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.