NE VOLIM DA SE BAVIM PUŠKAMA KAO TAČI: Vučić otkrio šta misli o Tačijevim pretnjama
Aleksandar Vučić, Foto: Beta

oštro o pretnjama

NE VOLIM DA SE BAVIM PUŠKAMA KAO TAČI: Vučić otkrio šta misli o Tačijevim pretnjama

Predsednik Vučić odgovorio Tačiju na pretnje i poručio da će Srbija da se bavi politikom mira i da se neće baviti puškama i oružjem

Objavljeno:

Predsednik Srbije prokomentarisao je danas pretnje Hašima Tačija, koji je rekao da će se na Srbiju "ići puškama, kao i pre 19 godina".

Vučić je rekao da Tači tu govori da je pre 19 godina zauvek skinuta granica između dve zemlje albanskog naroda.

"Pre bih pitao neke iz međunarodne zajednice, šta po tom pitanju misle i da li je zbog toga Srbija napadnuta 1999. godine", rekao je Vučić i dodao da on "ne govori rečima pušaka".

"Ne volim da se bavim puškama i oružjem kao Tači, nek on to radi. Ali nisu njegove puške razorile Srbiju već neki avioni. Naše je da vodimo politiku mira", rekao je Vučić.

"Na nama je da odgovorimo mirno, staloženo, strpljivo, da kažemo da želimo slobodu kretanja, razmenu znanja, da želimo veći trgovinsku razmenu. A, oni neka govore šta im je volja... Ja da se junačim i pokazujem ko je jači stvarno mi ne pada na pamet", odlučan je bio predsednik.

On je rekao i da od Prištine ne očekuje ništa.

- Ne očekujem ništa, osim da da glume ponešto, a suštinski ništa. Pet godina su mogli da pričaju priče, više ništa ne verujem. Doći će vreme kada će se videti šta je napravljeno po pitanju ZSO - naglasio je Vučić.

Bonus video:

ŠPIJUNSKA LETELICA NAD SRBIJOM! Danima pratili kretanje naše Vojske!

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.