Vučić: Imam tri potencijalna kandidata za premijera Srbije! Ime budućeg šefa države ću saopštiti 11. ili 12. juna! (VIDEO)
Foto: Printscreen

vučić, jovanović, Šešelj...

Vučić: Imam tri potencijalna kandidata za premijera Srbije! Ime budućeg šefa države ću saopštiti 11. ili 12. juna! (VIDEO)

Odlazeći premijer Vučić govorio je o rezultatima u prethodne tri godine rada

Objavljeno: 09:19h

- Šta rade novinari koje svi plaćamo u štabu Vuka Jeremića? Što niste pokazivali solidarnost sa mojom majkom koja je bila radnik RTS? Svi žuti su ostali tamo gde su bili niko ih pomerio nije - dodao je Vučić.

foto: Printscreen / Pink

- Zašto sam ja večeras na Pinku - samo me je on pozvao. Ubedljivo sam pobedio, niko me nije pozvao da gostujem i da nešto kažem. Kako je moguće da na javnom servisu bude glavna vest kako Makedonija goni srpskog špijuna, umesto da su Amerikanci zviždali protiv Vučića, kakvi su to dvostruki aršini? Objasnite mi tu matematiku. Kako možete da podržavete negelnu gradnju i pozivate se na verska prava? - dodao je Vučić.

Dotakao se i kliničkog centra u Nišu i rekao da je na taj projekat veoma ponosan. Gledaocima je pokazao fotografije kliničkog centra pre i posle rekonstrukcije.

foto: Printscreen / PINK

- Klinički centar izgleda kao hotel sa 5 zvezdica, Pacijenti mrdaju roletne na dugme - rekao je on.

Vučić je istakao da je 180 miliona evra uloženu u sanaciju kliničkih cenatara u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Beogradu.

- Ja sam zadovoljan našim lekarima i sestrama, ako im obezbedimo platu od 1.000 i 1.500 evra možda ostanu. Mi ne možemo da im obezbedimo platu od 5.000 evra - rekao je Vučić i dodao da za prva dva meseca imamo 1.100 beba više nego u istom periodu prošle godine.

U emisiju se uključio i lider LDP, Čedomir Jovanović.

foto: Printscreen / Pink

Jovanović je postavio pitanje koji će prvi korak biti Vučićev po preuzimanju predsedničke funkcije, da li će biti predsednik svih, postavio je pitanje politike nacionalizma, situacije na Kosovu i Metohoiji i evropske politike.

Odgovarajući na pitanja lidera LDP, Vučić je rekao da postoji priča o podeljenoj Srbiji, ali da ništa u Srbiji nije podeljeno.

- Neću moći da rešabvam sve probleme, više ću imati vremena za strateška pitanje - poput Ustava, Kosova i Metohije, obrazovanja. Moramo da otvorimo sve teme koje su teške i bolne za društvo - i Kosovo i Ustav, počev od izbora predsednika - naveo je Vučić.

Odgovarajući na pitanje o hipotekama iz prošlosti, Vučić je rekao da ne postoji šef mašije, jer su svi bili vezani za državu, podsetivši na ubistvo Buhe, Đinđića…

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.