OPTUŽUJU GA DA JE KRAO KONJAK, PALILI MU AUTO, TERETE GA ZA UTAJU POREZA: A on novi Dačićev savetnik!
Foto: Kurir, Beta

ima li u vranje laganje?

OPTUŽUJU GA DA JE KRAO KONJAK, PALILI MU AUTO, TERETE GA ZA UTAJU POREZA: A on novi Dačićev savetnik!

Socijalista koji u Vranju "vedri i oblači" već 11 godina, nikako da izađe iz brojnih afera. Umesto (političke) kazne, stigla je lepa nagrada

Objavljeno: 23:01h

- Moja uloga je jako mala, dodaje, jer "Ivica ima još pet-šest savetnika".

Ovaj Vranjanac rođen 1973. uvek je izazivao mnogo pažnje u medijima. Završio je Fakultet političkih nauka u Beogradu, bio je član Izvršnog odbora Skupštine opštine Vranja u periodu od 2000. do 2004. za resor sporta i omladine, kao i član Opštinskog veća Opštine Vranje od 2004. do 2008. godine, zadužen za sport, kulturu i obrazovanje.

Od 2008. do 2012. godine obavljao je funkciju zamenika predsednika Skupštine grada Vranja. Jula 2012. godine izabran je za gradonačelnika Vranja.

foto: Fonet

A kako odgovara na optužbe da je marnuo flajku konjaka u Rusiji?

- To nema veze sa životom blagim, to je podmetnuta priča, ja u životu mrava nisam zgazio, nemam ni saobraćajni prekršaj, imam jedan sudski proces koji se završava u junu, i to u moju korist, i to je završena priča - kaže Antić za naš portal.

Nije hteo da komentariše koji je sudski proces u pitanju, ali je jasno da se radi o optužnici za utaju poreza, po krivičnoj prijavi koju je protiv njega 2011. podnela policija Vranja. Antić je optužen da je rukovodeći Sportskim savezom ovog grada na jugu Srbije od 2006. do 2010. utajio oko 100.000 evra. Optužni predlog podignut je godinama kasnije, početkom aprila 2017.

No, tu nije kraj pisanju o njemu. Tokom leta 2011. zapaljen mu je automobil ispred zgrade u kojoj stanuje s porodicom, a nešto kasnije i automobil njegovog oca. Oba slučaja su još uvek nerešena.

- Tu sam ja oštećena strana. Duga je to priča - kazao je on kratko.

foto: Kurir

Na sudu su mu, takođe, dokazivali i očinstvo. Prema sudskoj presudi Višeg suda u Vranju, Antić je u obavezi da mesečno za vanbračno dete izdvaja 20 odsto od plate, a slučaj je dobio sudski epilog jer nije želeo da prizna dete koje je dobio sa M.S. iz Vranja, s kojom je, kako je pisao Kurir, varao svoju ženu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.