Zna kako će potrošiti milione zarađene kod nas: Haradinaj srpskim novcem kupuje mesto premijera
Foto: AP

pakleni plan krvnika

Zna kako će potrošiti milione zarađene kod nas: Haradinaj srpskim novcem kupuje mesto premijera

Poslanici Skupštine Srbije kažu da je to velika sramota, jer se odlično zna na koji način će Haradinaj utrošiti milione zarađene kod nas.

Objavljeno: 07:19h

- Problem je naše liberalno tržište što neka druga firma za nekog drugog može legitimno da radi. Zato naše službe treba sve bolje da kontrolišu i da se uđe u trag novcu - navodi on.

Boško Obradović, lider Dveri, navodi da je pravo pitanje da li je moguće da je to istina, a da to ne znaju srpske službe bezbednosti i vlast.

foto: Petar Lazović

- Ako je to istina, onda je to dokaz da ovde više ne postoji država i da smo mi praktično taoci najrazličitijih spoljnih centara moći koji vršljaju i rade šta hoće po Srbiji. U pitanju su i strane obaveštajne službe i narko-trgovci, trgovci ljudima i osvedočeni ratni zločinci, koji mogu da rade šta hoće na prostorima Srbije.

- Podsetiću vas na predsmrtnu izjavu Zorana Đinđića iz poslednjeg intervjua, koji je dao desetak dana pre streljanja na ulaznim vratima Vlade, u kojoj je rekao da ukoliko se on bude pitao i odlučivao, Albanci neće graditi na Terazijama i neće kupovati nekretnine u Beogradu. Da li je to jedan od razloga ubistva Zorana Đinđića, što je, zapravo, želeo da zaustavi takvu praksu i ko je nakon njegove smrti takvu praksu odobrio da smo danas došli u ovu situaciju - kazao je Obradović.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.