"BILA JE OVO TEŠKA NEDELJA, REČI UTEHE OVDE NEMA": Predsednik Vučić sumirao sedmicu za nama
Aleksandar Vučić, Foto: Zorana Jevtić

nedelja sa predsednikom

"BILA JE OVO TEŠKA NEDELJA, REČI UTEHE OVDE NEMA": Predsednik Vučić sumirao sedmicu za nama

Ja tu borbu nastavljam već u ponedeljak, najvažnijim do sada, strateškim razgovorima sa predsednikom Francuske, rekao je Vučić

Objavljeno:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sumirao je proteklu nedelju u video snimku koji je objavio na svom Instagram nalogu.

"Bila je ovo teška i tužna nedelja za sve nas koji smo strepeli i nadali se dobrim vestima o maloj Danki. Cela Srbija je na trenutak stala pred ovim neshvatljivim zločinom. Hvala policiji na ogromnom trudu. Reči utehe ovde nema, samo čvrsto obećanje da ćemo učiniti sve da još više grlimo i štitimo našu decu, našu budućnost.", naveo je Vučić i dodao:

"Dani pred nama puni su velikih i nelakih izazova koji zahtevaju jedinstvo i još jaču zajedničku borbu na rešavanju zadataka, suštinski važnih za opstanak zemlje i građana. Moraćemo da radimo još više, da razgovaramo sa svima i da se jače nego ikada borimo za Srbiju, naše nacionalne interese i naš narod.", istakao je Vučić.

Kako je nastavio, ovu borbu nastavlja već u ponedeljak:

"Ja tu borbu nastavljam već u ponedeljak, najvažnijim do sada, strateškim razgovorima sa predsednikom Francuske. U narednim danima, razgovaraću i sa drugim evropskim i svetskim liderima i predstavnicima članica UN, jer moj posao, cilj i ponos su da se, uvek i pod kakvim god okolnostima, borim za jedinu otadžbinu koju imamo, našu Srbiju.", stoji u objavi predsednika Srbije.

Bonus video:

00:12

Aleksandar Vučić

(Espreso / Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.