FATALNA POLITIČARKA ČESTITALA MILOŠU VUČEVIĆU: Evo kakve reči mu je uputila u ČESTITKI
Ana Grozdanović, Foto: Printscreen/Instagram/anagrozdanovicc

čestitke samo nižu

FATALNA POLITIČARKA ČESTITALA MILOŠU VUČEVIĆU: Evo kakve reči mu je uputila u ČESTITKI

Ana je objavila zajedničku sliku i poželela mu sreću

Objavljeno:

Nakon što je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić saopštio ime novog mandatara Vlade Srbije, političarka Ana Grozdanović se oglasila i čestitala Milošu Vučeviću na novoj funkciji.

Članica GO "SPS-a" se oglasila putem Instagram naloga, gde je objavila zajedničku fotografiju sa Vučevićem i napisala:

- Želim od srca da čestitam Milošu i verujem da će poverenje koje je dobio od Predsednika Aleksandra Vučića da opravda - napisala je ona i dodala:

On je pokazao u dosadašnjem radu da je kreativan, prirodan, sposoban i posvećen narodu i državi tako da ovo neće biti težak zadatak za njega. Živeli - navela je Ana.

Potpredsenik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević biće mandatar za sastav nove Vlade Srbije, saopštio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Predlažem Narodnoj skupštini Republike Srbije Miloša Vučevića kao kandidata za predsednika Vlade Republike Srbije", naveo je Vučić na instagram nalogu budućnostsrbijeav.

Miloš Vučević
foto: Ministarstvo Odbrane Srbije

"Na osnovu člana 112. stav 1. tačka 3. i člana 127. stav 1. Ustava Republike Srbije („Službeni glasnik Republike Srbijeˮ, broj 98/2006), člana 18. i člana 24. stav 3. Zakona o predsedniku Republike („Službeni glasnik Republike Srbijeˮ, broj 111/07), a posle saslušanog mišljenja predstavnika izabranih izbornih lista, donosim: Odluku o predlogu kandidata za predsednika Vlade Republike Srbije."

Miloš Vučević rođen je 1974. godine u Novom Sadu.

Osnovnu školu "Vasa Stajić" pohađao je u Novom Sadu, a potom je završio gimnaziju "Jan Kolar" u Bačkom Petrovcu i diplomirao na Pravnom fakultetu u Novom Sadu 1999. godine, po završetku fakulteta, odlazi na služenje vojnog roka u Vranje, a potom u Gnjilane.

Bonus video:

02:52

BLIŽI SMO NOVIM IZBORIMA, NEIZVESNOST ĆE POTRAJATI Stručnjaci bez dileme: Postoji pritisak unutar SNS da se ipak formira vlada?

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.