VUČIĆ PORUČIO: Nek protesti traju što duže!
Foto: Fonet, Filip Plavčić

Kad je bal, nek je bal!

VUČIĆ PORUČIO: Nek protesti traju što duže!

Premijer je izjavio da podržava ulične proteste, i da je obaveza države da obezbedi demokratska pravila za šetnju i demokratsko obraćanje
Objavljeno: 09:51h

Upitan zašto nije reagovao što mediji "bliski vlasti" etiketiraju decu javnih ličnosti koja učestvuju na protestima kao neprijatelje države, Vučić je odgovorio da to osuđuje, ali je poručio da je neiskreno i nefer da ga to pitaju oni koji, kako kaže, nisu nikada reagovali što su članovi njegove porodice, odnosno sin, osvanuli na naslovnim stranama tabloida.

foto: Fonet

On je dodao da decu javnih ličnosti niko nije proglasio neprijateljima, već da su se sami, poput nekadašnjeg gradonačelnika Beograda i lidera Demokratske stranke Dragana Đilasa, hvalili da su im deca na protestima. "Ko god napada bilo čiju decu, mislim da je to nemoralno i apsolutno nefer, ali nemojte meni da govorite, jer ničije dete nisam spomenuo, već oni svoju decu", rekao je Vučić i istakao da on to osuđuje, za razliku od njegovih političkih protivnika koji ne osuđuju napade na njegovo dete.

foto: Beta

Vučić je dodao i da je čitava politika njegovih protivnika uperena samo protiv njegove porodice i dodao da, za razliku od njih, on nije učestvovao u bilo kakvoj pljačkaškoj privatizaciji.

Bonus video

SILA 6.epizoda: Ovo je novi jastreb u srpskom jatu!

(Espreso.co.rs/Agencije)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.