MOŽE BITI SAMO JEDNA! Koja dama će zauzeti mesto Dragice Nikolić? ČIME SE BAVE SUPRUGE KANDIDATA? (FOTO)
Foto: Dragan Kadić, Stefan Jokić, Nemanja Pančić

njima se smeši titula

MOŽE BITI SAMO JEDNA! Koja dama će zauzeti mesto Dragice Nikolić? ČIME SE BAVE SUPRUGE KANDIDATA? (FOTO)

Lepše polovine naših kandidata i potencijalne zamene još uvek aktuelnoj prvoj dami Dragici Nikolić...
Objavljeno: 20:04h

4. Saša i Tatjana Radulović Saša Radulović, lider pokreta Dosta je bilo, sa suprugom Tatjanom ima dvoje dece. Tatjana Radulović je prošle godine bila na udaru medija zbog nekretnina do kojih je došla 2014. godine. Sa svojim suprugom deli vlasništvo nad firmama Ebusiness Services i Emarket Capital.

foto: Filip Plavčić

Kompanija za knjigovodstvene usluge Ebusiness Sevices je osnovana 2009. a od 2013, kada je Saša Radulović postao ministar, kompanija je u potpunom vlasništvu supruge. Konsultantska kompanija Emarket Capital je takođe od 2013. u potpunom vlasništvu Tatjane Radulović, a novčane transakcije ove firme i polreta "Dosta je bilo" su bile predmet prekršajne firme Agencije za borbu protiv korupcije. Ukoliko Tatjana postane prva dama Srbije, imaće pune ruke posla. Osim svojim "biznisom", moraće da se pozabavi i "zanimanjem" prve dame...

5. Luka Maksimović i Maja Janić

Luka, odnosno Ljubiša Preletačević Beli je svojom pojavom pomrsio račune, a svojim šaljivim i ironičnim nastupom postao prava pretnja ostalim kandidatima. S obzirom da je Luka mlad, on nije oženjen, ali ima devojku.

Naime, Maja je već dugo Ljubišina dama, a tokom kampanje je uz njega sve vreme. Da pruža punu podršku dečku u njegovo trci za predsednika najbolje pokazuju fotografije i postovi koje svakodnevno šeruje na svom Fejsbuk profilu. Maja je mlada i potpuno je isklađena sa Belim.

Maja je završila XV beoogradsku gimnaziju, a sada studira na FON - u. Ako postane prva dama, biće to itekako zanimljiv spoj!

6. Aleksandar i Tamara Vučić

foto: Marina Lopičić / Fonet

Još uvek aktuelni premijer Srbije, Aleksandar Vučić sa svojom drugom suprugom Tamarom je u skladnom odnosu, ali se ona retko kad pojavljuje u javnosti. Naime, tokom kampanje koja je u punom jeku, Tamaru nismo mogli da vidimo ni na jednom mitingu.

Čini se da se Vučićeva supruga ne potresa previša da li će dobiti titulu prve dame, pa tako svom suprugu pruža podršku iz senke. Ipak, ako postane "first lady" biće to zaista promena u odnosu na odlazeću damu Nikolić.

Prema navodima nekih medija, Tamara je završila diplomatiju, a radi u Ministarstvu spoljnih poslova i bivša je novinarka televizije Pink.

7. Boško Obradović i Julija Obrenović

foto: glaszapadnesrbije.rs

Lider Dveri, Boško Obradović iza sebe ima jedan ljubavni krah. Naime, on se razveo od prve supruge usled predizborne kampanje prošle godine, ali je ubrzo svoje srce poklonio Juliji. Ona se ne pojavljuje u medijima, a čini se da podršku svom suprugu pruža, ali na pred očima javnosti. Naime, njih dvoje su kako i je i sam Obradović izjavio u više navrata, jednostavno naišli jedno na drugo.

- Moja supruga Julija je, kao i ja, poreklom sa sela, sticajem okolnosti rođena je u dijaspori, visoko je obrazovana, posvećena porodici i ne želi da se eksponira u javnosti - naveo je on tada i dodao da je on dovoljno eksponiran za celu porodicu.

Bilo kako bilo, ukoliko Boško bude na čelu države, Srbija će dobiti lepu i povučenu prvu damu!

8. Vojislav i Jadranka Šešelj

foto: Dado Đilas

Za Vojislava Šešelja se udala sa 30. godina i sa njim ima sinove Aleksandra, Mihaila i Vladimira. U aprilu 2012. godine, Predsednički kolegijum Srpske radikalne stranke zamenio je predsedničkog kandidata Aleksandra Martinovića i postavio Jadranku za kandidata srpskih radikala na izborima.

Na tim predsedničkim izborima Jadranka Šešelj je osvojila 3,78% glasova i time zauzela sedmo mesto od mogućih dvanaest kandidata. Za razliku od svog supruga, Jadranka ne voli mnogo da se pojavljuje u javnosti.

Ako Vojvoda pobedi na ovim izborima, Jadranka će biti prva dama. Ipak, hajde da najpre vidimo da li će Šešelj dobiti više glasova od svoje supruge 2012. godine...

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.