Kako je cela Srbija čula za mene za minut i po? Dala sam Bogoljubu SALATU, a on meni... BABUŠKE! (VIDEO)
Foto: Printskrin / Kurir, Filip Plavčić

Da, ja sam ta mala!

Kako je cela Srbija čula za mene za minut i po? Dala sam Bogoljubu SALATU, a on meni... BABUŠKE! (VIDEO)

Ima li boljeg poklona za Bogoljuba Karića od zelene salate? Čitajte o svemu što niste mogli da vidite u programu uživo
Objavljeno: 17:00h

Stojim ja, stoji on i tako gledamo u objektive svih kamera koje su bile. A verujte mi na reč, bilo ih je previše. Nakon govora opet me je poljubio i još jednom mi se zahvalio na ovom, kako kaže, "originalnom gestu".

Za one koji ne znaju, Bogoljub Karić je tokom političke kampanje 2004. na mitingu pokazivao zelenu salatu, po kojoj je postao prepoznatljiv.

foto: Printskrin

Nakon pitanja, usledio je šampanjac, jer šta bi drugo? Konobari su sipali penušavo vino, a Bogoljub je dobio svoju carsku čašu. Pre toga je nazdravio i šljivovicom, pa mu je verujem, bilo više nego dobro.

Kad me je pustio, povukla sam se u rulju i ubrzo završila među kablovima, izgažena i izgurana, ali "žrtva" nije bila uzaludna jer mi je gospodin Karić poklonio tradicionalnu ruku babušku. I ne samo meni. Poklon su dobile i moje kolege jer - to je najmanje što može da nam da.

foto: Filip Plavčić

- Rusija je velika, tako da će biti dovoljno babuška za sve novinare, rekao je i tako je i bilo.

Iako sam u početku bila skeptična po ovom pitanju, sad zahvaljujem uredniku što me je ohrabrio na ovaj poduhvat, jer realno, kad bih dobila ovakvu babušku i kad bih se s Karićem smejala za govornicom pred čitavom nacijom?

(Jelena Jovanović)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.