ŠEŠELJ ODGOVARAO NA PITANJA ČITALACA ESPRESA: Saznali ste od lidera radikala sve što ste uvek želeli (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

PITAJTE POLITIČARA

ŠEŠELJ ODGOVARAO NA PITANJA ČITALACA ESPRESA: Saznali ste od lidera radikala sve što ste uvek želeli (VIDEO)

Prvi gost naše rubrike "Pitajte političara" bio je Vojislav Šešelj, koji je uživo na Espreso.co.rs odgovarao na SVA vaša pitanja
Objavljeno: 11:49h

9:59 Kada ste se osećali najponiženijim? - Mene niko nikada nije uspeo da ponizi. Osećao sam se poniženo kada se Srbija osećala poniženo...

09:52 Vaše zdravstveno stanje? - Zdravstveno sam dobro, uspeo sam da pobedim rak. Nema metastaze. Dve su bile na jetri, ali ne rastu. Jednu sam zvao Aleksandar Vučić. Što se tiče srca - tu sam odlično, imam odlične lekare. Hvala bogu, dobro sam. Imam rezervni deo (pesmejker), ali mi ne smeta! (SMEH!)

foto: Filip Plavčić

9:49 Duel sa Vučićem

Sa kojim političarima vodite najžešću borbu? - Sa naprednjacima. Pravi izazov je Vučić. Sve ga ozbiljnije i oštrije napadam. Od kada sam se vratio sa službenog puta od 12 godina, zovem ga na duel, on odbija.

09:37 O ljubavima i političarima

Pričajte nam o vezi sa Vendi!

- To je bilo pre 25 godina. Bila je lepa veza, nije trajala dugo, ali imam neke principe koje nikada neću pogazati. Imao sam dosta ljubavi u životu. Sve žene sa kojima sam bio ja sam iskreno voleo, pa koliko god trajalo.

foto: Filip Plavčić

Sloba, Đinđić ili Vučić?

- Milošević je imao pozitivne i negativne rezultate. Kda su ga izručili Hagu - nije dobio priliku da se povrati. Đinđić je bio kriminalac - nije imao morala. Vučić - izražene propagandne sposobnosti, manipulacija. Mnogo obećanja, ali ništa još nije uradio.

9:27 O hrani, muzici, nadimcima - samo zagrevanje

Šta ste najukusnije jeli u Hagu - zanimalo je jednog čitaoca.

- Hrana je spremana u zatvoru. Spremali su holandski zatvorenici. Kao kod nas u vojsci, ili na radnim akcijama. Kao u našim zatvorima, hrana nije loša, već uslovi. Kada je ukinuta zatvorska, prešli su na lanč pakete. Zamrznuto, pa posle par meseci odmrzavaju.

Šta slušate, koju muziku? Srpsku muziku, sevdalinke, izvorne i novokomponovane ako su lepe. Volim Erinu pesmu "Rado, bela Rado".

Koji novinar vas je najviše "ispreskakao"?

Nikada me nijedan novinar nije "ispreskakao" u životu, uvek sam pobeđivao u političkim duleima.

Znate li da vas zovu Vojo Udba?

Neka me zovu kako hoće, samo nek me ne razbiju! (smeh)

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.