Vokri jedva čeka meč Kosova i Hrvatske: Dočekaćemo ih kao braću! (FOTO)
Foto: Fonet

LEPI RODBINSKI ODNOSI

Vokri jedva čeka meč Kosova i Hrvatske: Dočekaćemo ih kao braću! (FOTO)

Svi jedva čekamo, biće to istorijski dan za nas. Drago mi je da je Hrvatska protivnik na našem domaćem debiju. Biće vrlo emotivno bez obzira na to što igramo u Albaniji, između ostalog rekao je Vokri
Objavljeno:

- Svi jedva čekamo, biće to istorijski dan za nas. Drago mi je da je Hrvatska protivnik na našem domaćem debiju. Biće vrlo emotivno bez obzira na to što igramo u Albaniji. Teško mogu da opišem emocije, to je trenutak koji smo čekali svih ovih godina, na čemu smo radili i što smo sanjali. Konačno posle remija u Finskoj stiže nam Hrvatska, teško je bilo očekivati bolji start kvalifikacija - rekao je Vokri za "Sportske novosti".

Istakako je da će "Kocasti" biti dočekani poput braće i da im ništa neće nedostajati.

foto: Reuters

- Hrvatska i Kosovo su dve prijateljske, vrlo bliske zemlje. Da ne kažem, bratske. Tako će Hrvati kod nas biti i dočekani. Uz sve počasti, kao braća. Ništa vam neće nedostajati, to će biti topao doček. Na terenu ćemo probati da vas pobedimo, neće vam biti lako - istakao je Vokri.

Meč između *Kosova i Hrvatske igra se šestog oktobra, a istog dana naša fudbalska reprezentacija gostuje selekciji Moldavije.

(Espreso.co.rs / Sportske novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.