MA OVO JE APSURDNO: Rama reagovao na vest o Tačiji, VAN SEBE JE!
Albanski premijer Edi Rama, Foto: EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

rama prvi zagrmeo

MA OVO JE APSURDNO: Rama reagovao na vest o Tačiji, VAN SEBE JE!

Specijalni sud u Hagu danas je potvrdio optužnicu protiv Tačija, koji je nakon toga otišao u misiju Euleks odakle će biti prebačen u Hag

Objavljeno:

Albanski premijer Edi Rama izjavio je danas da je optužnica protiv bivšeg predsednika privremenih institucija u Prištini Hašima Tačija apsurdna i da on ima podršku Albanije.

Rama je na svom Tviteru napisao da je proces protiv Tačija apsurdan i da će na kraju "zapečatiti nevinost OVK i nemogućnost da se njena istorija prekroji".

"Hašim Tači ima svu podršku Albanije u narednoj bici za Kosovo i za pravdu oslobodilačkog rata", napisao je Rama.

Specijalni sud u Hagu danas je potvrdio optužnicu protiv Tačija, koji je nakon toga otišao u misiju Euleks odakle će biti prebačen u Hag.

Na potvrdu optuyynice reagovao je i albanski predsednik Iljir meta koji je kayao da veruje u njegovu nevinost i u i nevinost svih boraca tzv. OVK.

"Rat OVK je bio ispravan i herojski. Cenim čin ostavke predsednika Kosova Hašima Tačija, i odluku da se suoči sa optužbama i verujem u njegovu nevinost i nevinost svih saboraca, što je i u prošlosti potvrđeno", napisao je Meta i dodao da je to trenutak za razmišljanje o daljem jačanju saradnje i jedinstva, u najboljem nacionalnom interesu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.