KANCELARIJA ZA KIM ODGOVORILA: TO JE LAŽNA VEST Priština optužila Beograd da blokira prevoz robe!
Kancelarija za KiM u reagovanju ističe da se radi o lažnoj vesti, čiji je cilj diskreditacija Srbije, Foto: Filip Plavčić, Jelena Vučetić, Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

POVELA SE POLEMIKA

KANCELARIJA ZA KIM ODGOVORILA: TO JE LAŽNA VEST Priština optužila Beograd da blokira prevoz robe!

Abdidžiku je ranije danas napisao na svom Tviteru da je to akcija bez presedana

Objavljeno:

Abdidžiku je ranije danas napisao na svom Tviteru da je to akcija bez presedana, a iz Kancelarije za KiM podsećaju da ovo nije prva lažna vest te vrste.

Prištinski ministar za infrastrukturu Lumir Abdidžiku tvrdi da je Beograd blokirao prevoz robe sa KiM, na šta je Kancelarija za Kosovo i Metohiju reagovala ukazujući da je reč o lažnoj vesti, čiji je cilj diskreditacije Beograda.

Abdidžiku je ranije danas napisao na svom Tviteru da je to akcija bez presedana, nehumana i grubo kršenje regionalnog sporazuma o zelenim koridorima tokom bitke sa virusom Kovid-19, oko kojeg se dogovorila šestorka Zapadnog Balkana.

Kancelarija za KiM u reagovanju ističe da se radi o lažnoj vesti, čiji je cilj diskreditacija Srbije.

- Pojedini medijski i politički krugovi, u cilju diskreditacije Srbije, danas su plasirali lažnu vest o blokadi prolaska kamiona prema centralnoj Srbiji. To nije prva lažna vest te vrste u poslednje vreme, ali očekujemo i poslednja, jer pandemija ne bi smela da bude povod za širenje propagande i laži usmerenih protiv saradnje u suzbijanju pandemije - saopštila je Kancelarija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.