OTAC ALJBINA KURTIJA PLAKAO JE U SRPSKOM ZATVORU! Ovo je NAJVEĆA tajna novog GOSPODARA KOSOVA
Aljbin Kurti, Foto: Zorana Jevtić, Profimedia, Printscreen, Ilustracija/Espreso.rs

SAZNAJEMO

OTAC ALJBINA KURTIJA PLAKAO JE U SRPSKOM ZATVORU! Ovo je NAJVEĆA tajna novog GOSPODARA KOSOVA

Kurti ovo brani da se objavi...

Objavljeno: 09.10.2019. 17:55h
  • 3

Lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti, koji je dobio najveći broj glasova na izborima u tzv. Republici Kosovo ima burnu prošlost i nije tajna da je bio u zatvoru, ali jednu činjenicu skriva kao zmija noge.

Naime, kako saznaje Espreso.rs otac Aljbina Kurtija Zaim takođe je devedesetih i prilikom početka uzvikivanja "Kosovo republjik" bio hapšen i privođen u zatvor u Lipljanu.

Zaim Kurti rođen je u mestu Vladimir kraj Ulcinja u Crnoj Gori, ali je trbuhom za kruhom došao na Kosovo, tačnije u Prištinu gde se oženio sam tamošnjom učiteljicom, majkom Aljbina Kurtija.

- Nema samo Aljbin iskustvo sa srpskim zatvorom, naime i njegov otac završio je sa lisicama na rukama u zatvoru u Lipljanu - kaže nam naš izvor iz Prištine.

Prema njegovim rečima ovu istinu Aljbin kurti skriva zbog dve stvari.

- Prvo: Zaim je sasvim slučajno završio sa lisicama na rukama, jer je uhvaćen u jednoj kafani u raciji policije na albanske separatiste. On je istini za volju pevao neke od albanskih pesama ali nije bio ni blizu toliko ekstreman poput njegovog sina. To naravno da ne odgovara Kurstiju da se sazna - kaže nam naš izvor i dodaje:

foto: Printscreen/youtube

- Drugo: Zaim se nije baš herojski držao u zatvoru. Na svaki povišen glas policajaca, on se krio, a prema rečima mnogih prisutnih očevidaca dosta puta je i zaplakao u zatvoru od straha. To takođe nije u duhu albanske priče o herojstvu ljudi koji su se borili za nezavisno Kosovo - otkriva naš izvor.

On dodaje da je Kurtijev otac malo vremena proveo iza brave, a čim je pušten odmah se "smirio" i više nije ispoljavao svoje separatističke ideale, ber ne javno.

- Zaim je bio jedno vreme u ekipi sa Rugovom, ali poznato je da ta družina nije bila toliko ekstremna, kao posle Demaći i druga struja. Nikako Zaima ne treba dovoditi ni u vezu sa UČK, što istini za volju ne može da se pripiše ni Aljbinu - kaže nam naš izvor.

Pogledajte i video Aljbina Kurtija iz zatvora:

 

Bonus video:

(Espreso.rs)

(Espreso.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media