DAČIĆ PROČITAO ALBANSKU STRATEGIJU ZA IZBORE: Plan im je da BRUTALNO iskoriste SRBE na ovaj NAČIN
On je naveo da Priština koristi razne metode da ostvari svoj cilj, Foto: Prentscren

providni su

DAČIĆ PROČITAO ALBANSKU STRATEGIJU ZA IZBORE: Plan im je da BRUTALNO iskoriste SRBE na ovaj NAČIN

Priština želi da budu izabrani Srbi koji bi bili pod njihovim uticajem

Objavljeno:

Ministar spoljnih poslova Vlade Srbije Ivica Dačić, izjavio je danas da Priština želi da na predstojećim izborima na Kosovu budu izabrani oni Srbi koji ne bi zastupali srpske interese, već bi bili pod njihovim uticajem, prenosi Tanjug.

Dačić je pozvao sve Srbe da na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu glasaju za Srpsku listu jer je, kako je naveo, to garancija da će imati istu politiku sa Beogradom i da će na najbolji način braniti nacionalne i državne interese.

- Priština želi da budu izabrani Srbi koji bi bili pod njihovim uticajem, koji bi bili Tačijevi, Haradinajevi ili bilo čiji drugi Srbi, odnosno Srbi koji ne bi zastupali srpske interese. Sa druge strane, srpski narod ima interes da se izaberu istinski predstavnici srpskog naroda bez kojih nije moguće voditi politiku zaštite nacionalnih i državnih interesa - rekao je on.

On je naveo da Priština koristi razne metode da ostvari svoj cilj, te je tako zabranjen ulazak na Kosovo srpskim zvaničnicima tokom kampanje, dok je Srbima koji nemaju kosovska dokumenta zabranjeno da glasaju.

BONUS VIDEO:

PRISUSTVUJE I PREDSEDNIK VUČIĆ: Počeo Samit Višegradske grupe u Pragu (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.