AMERIKA PORUČILA IZ BEOGRADA: Hitno ukidajte takse!
Neophodno je hitno ukidanje takse koje je Priština uvela na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine!, Foto: Beta / Saša Đorđević

apel!

AMERIKA PORUČILA IZ BEOGRADA: Hitno ukidajte takse!

Neophodno je hitno ukidanje takse koje je Priština uvela na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine

Objavljeno:

Neophodno je hitno ukidanje takse koje je Priština uvela na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

To su rekli glavni direktor za evropske poslove Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džon Erat i direktor za evropske poslove u Savetu za nacionalnu bezbednost Vilijam Bred Berkli, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

"Izražena je snažna podrška što skorijem nastavku dijaloga radi iznalaženja obostrano prihvatljivog i trajnog rešenja, koje će voditi očuvanju stabilnosti, bezbednosti i daljem napretku celog regiona Zapadnog Balkana", navodi se u saopštenju posle sastanka zvaničnika sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem. Američki zvaničnici koji borave u dvodnevnoj poseti Srbiji razgovarali su sa Dačićem o daljem unapređenju bilateralnih odnosa. Dačić je podsetio da je prošle godine nizom manifestacija obeleženo 100 godina savezništva u Prvom svetskom ratu i vek od podizanja srpske zastave na Beloj kući.

BONUS VIDEO:

DR KURIR SA PROF. DR VLADIMIROM BANČEVIĆEM, SPEC. UROLOGIJE VMA: O urinarnim infekcijama i kako se sačuvati od njih? (KURIR TV UŽIVO)

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.