BEZOBRAZLUKU NIKAD KRAJA! Haradinaj se previše uzdigao, tvrdi da KOSOVU NE TREBA PRIZNANJE SRBIJE!
Hardinaj je, kako je prenosi prištinska Koha, rekao i da nametnute takse na srpsku robu ometaju formalizaciju podele teritorije., Foto: profimedia

neverovatno

BEZOBRAZLUKU NIKAD KRAJA! Haradinaj se previše uzdigao, tvrdi da KOSOVU NE TREBA PRIZNANJE SRBIJE!

Kosovu nije potrebno priznanje Srbije, ako je uslov za to da Priština suspenduje sto odsto uvećane takse nametnute na proizvode iz Srbije, izjavio je danas premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj

Objavljeno:

Govoreći na komemoraciji povodom godišnjice od ubistva Envera Hadrija, kojeg Priština veliča kao heroja, Haradinaj je kazao je da se danas, kako je kazao, "20 godina od oslobođenja" i kada Kosovo ulazi "u drugu deceniju nezavisnosti", dijalog o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine, koji se vodi uz posredovanje Brisela, odstupio je od nekih pravila i pretvorio se u "dijalog za teritorije".

Hardinaj je, kako je prenosi prištinska Koha, rekao i da nametnute takse na srpsku robu ometaju formalizaciju podele teritorije.

- Kosovo ne daje osnov za priznavanje, a ako je to cena, Kosovu nije potrebno priznanje Srbije - rekao je Haradinaj.

Hadri je bio albanski emigrant, a ubijen je u Briselu 1990. godine.

Za njegovo ubistvo pred belgijskim sudom u odsustvu su osuđeni bivši oficir Udbe Božidar Spasić i dvojica viđenjih ljudi srpsko-crnogorskog podzemlja, Andrija Drašković i Veselin Vukotić.

BONUS VIDEO:

UROŠ ZA DADILJU NEĆE NI DA ČUJE! EVO KAKO JE GOGA REŠILA PROBLEM: Pevačica sina ne ispušta iz ruku, čak ga je i ovde ODVELA SA SOBOM!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.