VESELJI I TAČI HOĆE DA KOSOVO POSTANE REPUBLIKA SRPSKA! Haradinaj bez DLAKE NA JEZIKU osuo PALJBU po SVIMA
Ide do samouništenja: Ramuš Haradinaj, Foto: BETA / ARMENIJA ZAJMI BESEVIC

ne da takse!

VESELJI I TAČI HOĆE DA KOSOVO POSTANE REPUBLIKA SRPSKA! Haradinaj bez DLAKE NA JEZIKU osuo PALJBU po SVIMA

Ako i bude prevremenih izbora, to se neće desiti pre juna, zato se pripremite da uđete u leto sa taksama

Objavljeno:

Premijer tzv. Kosova Ramuš Haradinaj obratio se medijima nakon sastanka vlade.

On je rekao da, po njemu, takse ne treba ukidati ni suspendovati, a da oni koji to žele treba da se pripreme da ustupe Srbiji svoju zemlju i postanu, kako kaže, Republika Srpska.

- Ako i bude prevremenih izbora, to se neće desiti pre juna, zato se pripremite da uđete u leto sa taksama. Nakon toga ćemo pričati o tome. Video sam dokument koji je Veselji predložio na potpisivanje, video sam ga u medijima, a ono što sam napisao u pismima Kvinti je zvanični stav vlade i moj. Ko god ima problem sa našim odlukama, mora da zna da mi možemo bez dogovora sa Srbijom ukoliko se od nas traži da damo više nego što možemo i hoćemo. Mi samo tražimo da se ispoštuje naše pravo i da dobijemo priznanje. Ne smemo da ugrozimo 17. februar 2008. i zato mislim da ni Amerikanci to neće uraditi, siguran sam u to - rekao je Haradinaj i dodao da ne doživljava Veseljijev stav kao izdaju, već da je njegova želja da svi politički subjekti na Kosovu budu ujedinjeni kako bi "sačuvali svoju decu u budućnosti".

BONUS VIDEO:

ŠOK NA SASLUŠANJU: Badžin sin osumnjičen da je iz vile direktora Granda odneo satove u vrednosti 100.000 € sad tvrdi nešto NEVEROVTNO! Evo šta je sa njegovim DNK (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Indeksonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.