ZVERI U UNIFORMAMA DARKU BULATOVICU UVRTALE RUKU I BACALE GA NA AUTOMOBIL: Ovo su detalji napada na gradonačelnika Niša!
Foto: Beta

incident na kosovu

ZVERI U UNIFORMAMA DARKU BULATOVICU UVRTALE RUKU I BACALE GA NA AUTOMOBIL: Ovo su detalji napada na gradonačelnika Niša!

Prema nezvaničnim informacijama iz više izvora Bulatović je napadnut na KiM

Objavljeno: 17:02h

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je, kako kaže direktor niškog KC Zoran Radovanović, trenutno smešten u ovoj zdravstvenoj ustanovi, javljaju "Južne vesti".

Direktor KC-a Radovanović potvrđuje da se Bulatoviću pruža medicinska pomoć u Kliničkom centru, a novinari Južnih vesti iz više izvora saznaju da se incident u kojem je prvi čovek Niša povređen, dogodio prilikom posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu. "Gradonacelnik Niša Darko Bulatović fizički napadnut i povređen na Kosovu. Ukazuje mu se hitna lekarska pomoć u Kliničkom centru u Nišu", rekao je jedan od izvora.

Sa bolovima u glavi, vratu i ekstremitetima, kako kažu u Kliničkom centru Niš, danas oko 13:30 primljen je Bulatović u ovu ustanovu. Njemu, je, dodaju, dijagnostifikovana povreda leve ruke, ali je radi predostrožnosti zadržan na posmatranju.

Kako se po prijemu, žalio na bolove u predelu glave, vrata i ekstremiteta, posle ukazane prve pomoći, urađeni su svi potrebni dijagnostički pregledi multislajsnim skenerom i rentgenom, nakon čega je konstatovana povreda podlaktice leve ruke. Gradonačelnik Niša, Darko Bulatović je potom, predostrožnosti radi, premešten u sobu za opservacije Urgentnog centra Kliničkog centra Niš - navode u KC-u.

Kako se nezvanično saznaje, sinoć jedan sat iza ponoći na administrativnom prelazu kod Merdara, gradonačelnika Niša Darka Bulatovića i odbornika u skupštini grada Miloša Sekulića zaustavila je kosovska policija, koja ih je privela. Najpre su, kako se saznaje, navodno, Bulatoviću zavrnuli ruku, a zatim su dohvatili i Sekulića, koji su do jutra ostali u policijskoj stanici, te su ujutru pušteni kući, a u Niš su stigli u toku dana.

Podsetimo, dve reporterke Dojče velea (DW) napadnute su tokom izveštavanja o blokadama puteva na KiM.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Juznevesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.