KLAĆEMO SRPSKU DECU! Osvanule stravične pretnje HARADINAJA uz još stravičniju fotografiju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Radiotelevision 21 [ Official Channel ]

monstruzona poruka!

KLAĆEMO SRPSKU DECU! Osvanule stravične pretnje HARADINAJA uz još stravičniju fotografiju! (FOTO)

Braća Haradinaj su prethodno u više navrata pretili novim etničkim čišćenjem Srba na Kosovu i konačnim obračunom sa našim narodom!
Objavljeno:

Reagujući na ove zastrašujuće navode, ministar za rad Aleksandar Vulin ističe za ovaj list da Haradinaj već duže vreme preti etničkim čišćenjem i progonom Srba.

foto: Reuters

– On sada preti kao političar, a zajedno sa bratom Ramušom je kao terorista sprovodio etničko čišćenje i ratne zločine. Ovo je, nažalost, potvrda da sam u pravu kada kažem da je ‘velika Albanija’ pretnja miru i čitavom Balkanu i poziv na etničko čišćenje Srba.

- Nadam se da će Evropa shvatiti da ‘velika Albanija’ ima iste planove kao i ‘velika Nemačka’ iz Drugog svetskog rata i da će biti zaustavljena pre i nego što pokuša da ih sprovede. Mi znamo šta je ‘velika Albanija’ i nećemo odustati u borbi protiv nje – podvlači Vulin, dodajući da se nada da Evropa neće ostati nema na ovakve pretnje, kao i da će reagovati na Vokerove poruke.

Daut otimao, mučio i ubijao civile?!

Daut Haradinaj bi, prema pisanju pojedinih medija, mogao da bude najzvučnije ime koje će se naći na optuženičkoj klupi novoformiranog Specijalnog suda za zločine OVK. On je rukovodio grupom šiptarskih terorista koja je tokom 1999. na području Peći kidnapovala, mučila i ubila više albanskih civila, a sada su u istrazi koje su vodili istražioci Specijalnog suda isplivali novi dokazi protiv njega.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.