ALBANAC SA KOSOVA NAKON UBISTVA TRUDNICE OBJAVLJIVAO SNIMKE NA TIKTOKU: Poslednja objava uliva STRAH U KOSTI! VIDEO
Bujar Fandaj i Vanesa Balan, Foto: Društvene mreže

UŽAS

ALBANAC SA KOSOVA NAKON UBISTVA TRUDNICE OBJAVLJIVAO SNIMKE NA TIKTOKU: Poslednja objava uliva STRAH U KOSTI! VIDEO

Uhapšeni muškarac poreklom sa Kosova posle stravičnog zločina objavljivao je video snimke na TikToku

Objavljeno:

Vanesa Balan (27), trudnica iz Italije, ubijena je brutalno u svojoj kući a zbog zločina je uhapšen Bujar Fandaj (41), Albanac sa Kosova i Metohije.

Vanesa je bila u trećem mesecu trudnoće kada ju je osumnjičeni udario nekoliko puta u lice i izbo najmanje sedam puta u njenoj kući u blizini Treviza.

Uhapšeni muškarac poreklom sa Kosova posle stravičnog zločina objavljivao je video snimke na TikToku.

Na oba snimka nalazi se njegova fotografija koju prate audio zapisi.

"Oči nikada ne greše, nikada ne lažu, oči ne prave gramatičke greške, oči imaju savršenu dikciju. Govore nam da li si dobar ili loš čovek, one su pogled iz srca. Otac mi je rekao da kada govoriš, uvek gledaj ljude u lice i nikad ne spuštaj pogled jer ako ga spustiš znači da imaš grižu savesti", glasi poruka na prvom snimku.

Drugi snimak ima drugačiji ton.

"Takav sam, odmah ti dam svoje srce, otvoren sam i iskren, ali nemoj nikada da pomisliš da me sje*eš, jer ako te izbacim iz srca, tamo se više nikada ne vraćaš", glasi audio snimak sa druge poruke.

On je nakon ubistva pokušao i da zavara trag, pa je na Istagramu objavio fotografiju koja prikazuje putokaz na granici sa Slovenijom.

Kada je policija prvo upala u njegov dom, kuća je bila prazna, a njegov automobil je bio parkiran na prilazu.

Vanesa Balan
foto: Facebook

Na Tiktok profilu u poslednje vreme uglavnom je objavljivao snimke koji aludiraju na komplikovane ljubavne odnose.

Podsetimo, telo trudnice pronašao je njen partner kada se vratio sa posla i odmah alarmirao policiju. On je bio u stanju šoka ali je uspeo da policiji pruži korisne informacije.

Odmah je pokrenuta potraga za osumnjičenim, koji je uhapšen u utorak uveče.

Prema rečima partnera žrtve, osumnjičeni je bio mušterija supermarketa Eurospin, u kojem je Vanesa Balan do pre izvesnog vremena radila - pre odlaska na trudničko, jer je čekala svoje drugo dete.

On je, prema pisanju medija, često pratio Vanesu, dolazio na njeno radno mesto i maltretirao je, a Vanesa ga je prijavila za uhođenje u oktobru.

Osumnjičeni nije hteo da odgovara na pitanja istražitelja i odveden je u zatvor, a policija pokušava da otkrije motiv ubistva.

Bonus video: OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE BIĆE ISPORUČEN U NAJKRAĆEM ROKU Novinar iz Turske: JEDNA STVAR SVE KOMPLIKUJE

03:55

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE BIĆE ISPORUČEN U NAJKRAĆEM ROKU Novinar iz Turske za Kurir: JEDNA STVAR SVE KOMPLIKUJE

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.