UCENJIVAO JE, UHODIO I PRETIO! Ko je Albanac sa Kosova koji je brutalno UBIO trudnicu Vanesu
Foto: Društvene mreže

POTRESNO

UCENJIVAO JE, UHODIO I PRETIO! Ko je Albanac sa Kosova koji je brutalno UBIO trudnicu Vanesu

Albanac sa Kosova je po zanimanju građevinski moler i ima molersku firmu

Objavljeno:

Bujar Fandaj (41), Albanac sa Kosova, bio je nedaleko od svog doma kada je u utorak uhapšen zbog ubistva Vanese Balan u Italiji.

Strahovalo se da je Fandaj nakon ubistva prešao granicu između Italije i Slovenije, ali je ipak pronađen u blizini svoje kuće u Altivoleu.

Albanac sa Kosova je po zanimanju građevinski moler i ima molersku firmu. On je bio u vezi sa Vanesom oko godinu dana, nakon čega su raskinuli.

Vanesa, koja je radila u supermarketu Eurospin, vratila se svom mužu Nikoli Skapinelo (28) u leto. Sa njim ima 4-godišnjeg sina, a Vanesa je u trenutku ubistva bila u trećem mesecu trudnoće.

Vanesa Balan
foto: Facebook

Nakon što su raskinuli, Fandaj ju je uhodio, pratio na posao i pretio. Navodno joj je rekao da ima njene intimne snimke i da će ih pokazati njenom suprugu.

Vanesa i Nikola su ga 25. oktobra prijavili za uhođenje. Dva dana kasnije, 27. oktobra, policija je pretresla njegovu kuću i zaplenila tri telefona.

Prema pisanju Republice, nakon pretresa se smirio. Tužilaštvo je naložilo pribavljanje njegovih telefonskih zapisa kako bi imali dokaze o uhođenju. Ali od policijskog komesara niko nije tražio akciju.

Fandaj je u utorak provalio u njenu kuću i ubio je. Vanesu je nekoliko puta udario u lice i izbo najmanje sedam puta. Policija je navodno žrtvu pronašla ispod stepeništa u lokvi krvi.

Do zločina je došlo negde između 11.30 i podneva. Njeno telo je pronašao njen suprug nakon povratka sa posla.

Fandaj je trenutno u pritvoru i brani se ćutanjem.

Bonus video: OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE BIĆE ISPORUČEN U NAJKRAĆEM ROKU Novinar iz Turske: JEDNA STVAR SVE KOMPLIKUJE

03:55

OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE VANJE BIĆE ISPORUČEN U NAJKRAĆEM ROKU Novinar iz Turske za Kurir: JEDNA STVAR SVE KOMPLIKUJE

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.