VEDRANA RUDAN: Imamo eskadrilu, ali NE SMEMO nikoga da napadnemo! Osim BEOGRADA.. (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

čelična krila

VEDRANA RUDAN: Imamo eskadrilu, ali NE SMEMO nikoga da napadnemo! Osim BEOGRADA.. (FOTO)

Ameri će našoj predsednici, vrhovnom komandantu hrvatskih oružanih sila, prodati pitaj boga koliko parova čeličnih krila a onda ćemo tim jedinicama krenuti u rat. Protiv koga?
Objavljeno:

U boj, u boj za narod svoj! Naša postrojba u ratnom vazduhoplovstvu mogla bi eskadrilirati našeg krvnog neprijatelja koliko joj srce želi. I sve što je njihovo postalo bi naše i mi bi postali veći i od Rima i od Milana. I sav njihov kajmak bio bi naš. U beogradskom "Vuku" jeli bismo fenomenalnu teletinu koja bi bila hrvatska teletina, a restoran "Vuk" bi se zvao "Crvenkapica". I svakako, želim reći NIKAKO se naša eskadrila ne bi smela obrušiti na beogradski restoran "Reku" jer ja tamo slavim rođendan. Kad osvojimo Srbiju “Reka” će postati "Rijeka". Da, nikako Beograd bombardirati oko Nove godine jer u njemu pola Hrvatske dočekuje Novu godinu.

foto: Printscreen/Youtube/dobro jutro-jovana i srđan

E, jebiga. Kad su Srbi čuli da smo mi dobili, kupili, vojnu eskadrilu od Amera odmah su oni sebi naručili vojnu eskadrilu od Rusa. Ako ih napadnemo počet će Treći svetski rat a to ne bi bilo dobro. Šta učiniti kad dobiješ, kupiš američku eskadrilu a nikoga ne smeš napasti? Frustrira čoveka. Imaš čelična krila a ne smeš poleteti.

Imam ideju, imam ideju. Predlažem da naš vrhovni komandant sedne u kabinu jednog eskadrilca, da joj kopilot bude premijer, da istresu bombe na Sabor i Vladu. Doduše, naš će par čeličnih krila najebati, smaknut će ga američki lovci jer je napad na naš Sabor i na našu Vladu napad na Ameriku pa bismo kod eskadriranja ostali i bez Sabora i bez Vlade i bez komandanta i bez premijera. To ima svoju lošu i svoju dobru stranu. Loša je ta što ne bismo svaki dan gledali našu prekrasnu predsednicu i slušali našeg premudrog premijera. Dobra bi bila što bismo najzad postali normalan, mali, evropski grad.

(Espreso.co.rs / rudan.info)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.