UNUKA GLUMAČKE LEGENDE POČINILA JE ZLOČIN! Ubila je babu i majku satarom, a onda je ŠOKIRALA postupkom u zatvoru
Teodora Viktorović, Foto: Facebook / Teodora Viktorović

MONSTRUOZAN ZLOČIN

UNUKA GLUMAČKE LEGENDE POČINILA JE ZLOČIN! Ubila je babu i majku satarom, a onda je ŠOKIRALA postupkom u zatvoru

Teodora se kasnije na sudu branila time da je dugi niz godina trpela psihičku torturu i mučenje majke i bake, koje je inače, obožavala

Objavljeno:

Glumica Teodora Viktorović (43), služi kaznu od 20 godina zatvora, zbog ubistva majke Ljiljane (62) i babe Ivanke Đukić (90) u stanu na Vračaru u Mileševskoj 33.

Pre tačno 7 godina, 2. marta 2015, ona je pod dejstvom alkohola i lekova satarom ubila majku, koja ju je godinama omalovažala i maltretirala, a onda ušla u sobu kod babe Ivanke i ubila i nju. Nakon toga je sela na pod u kupatilu i pila votku. U trenutku zločina u stanu je bila i Teodorina šestomesečna ćerka, dok je tada četvorogodišnjeg sina nešto ranije otac Borislav Stamenkov odveo u obdanište. Upravo on je po povratku u stan zatekao užasavajuće scene i pozvao Hitnu pomoć i policiju.

- Majka i baba su uvek spavale duže od mene i ja sam morala svojoj bebi da zagrejem mleko. Tiho sam prošla kroz dnevnu sobu, slučajno zakačila majku i ona se iznervirala jer sam je probudila. Rekla je da je baš briga za mene i moje dete i u tom trenutku nešto u meni je puklo - ispričala je Teodora nakon što je uhapšena ubrzo posle zločina.

Teodora se kasnije na sudu branila time da je dugi niz godina trpela psihičku torturu i mučenje majke i bake, koje je inače, obožavala. One su, kako je ispričala, od nje uvek očekivale više od onoga što je pružala i stalno su bile nezadovoljne njome - bilo da je reč o tome što nije bila uspešna kao glumica, do toga da im nije odgovarao njen izbor partnera.

Teodora je rekla da se trudila da prebrodi porodične svađe i udovolji svima u kući, naročito deci, koju obožava. Nekad je u tome uspevala, a nekad je, kako je rekla, pribegavala lekovima za smirenje i - alkoholu. To se, kako je priznala, dogodilo i u ponedeljak ujutru. Prethodne noći, popila je, zbog velike napetosti i nervoze, veću količinu sedativa. Ujutru se, posle uobičajenog nipodaštavanja, vređanja i svađe sa majkom i bakom, okrenula i alkoholu. Nije više mogla da izdrži i onda joj se "sve smračilo", te je posegnula za satarom...

Međutim, Teodori đavo nije dao mira ni u ženskom zatvoru u Požarevcu gde je smeštena zbog svirepog zločina. Naime, prošle godine zatvorski čuvari primetili su da se ona čudno ponaša i rešili da je podvrgnu kontroli.

Pretresom ćelije u kojoj boravi nije pronađeno ništa sumnjivo, ali je pregledom posumnjano da je paketić s drogom sakrila u anusu!

- Viktorovićeva je prevezena u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde su joj hirurzi iz anusa izvadili providnu kesicu s praškastom materijom braon boje. Veštačenjem je utvrđeno da je u pitanju 3,6 grama heroina. Otkrivena droga predata je policiji - rekao je izvor.

- Imala je posetu nevenčanog supruga u posebnoj prostoriji za porodične posete u trajanju od tri sata. Nakon toga pripadnici službe za obezbeđenje kazali su joj da će biti odvedena na lekarski pregled u bolnicu - objašnila je Slavica Radovanović iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Kako prenose mediji, lekari su je potom odveli u bolnicu gde je ustanovljeno da u rektumu ima kesicu sa drogom, odnosno prahom braonkaste boje.

Unuka legendarnog glumca

Teodora Viktorović
foto: Printscreen

Teodora je, inače, unuka poznatog glumca Mihajla Viktorovića. Otac joj je bio filmski reditelj Oliver Viktorović, dok se njena majka Ljiljana bavila televizijskom produkcijom. Zbog dede Mihajla i tetke, glumice Olivere Viktorović, i sama Teodora završila je glumu u klasi Mirjane Karanović, a imala je ulogu u filmu "Povratak lopova".

Bonus video:

01:26

POGLEDAJTE KAKO JE PALO 14 PEDOFILA U AKCIJI ARMAGEDON: U stanovima i računarima nađen jezivi sadržaj

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.