EVO ŠTA JE JASMINA IZ LAZAREVCA NAPISALA U OPROŠTAJNOM PISMU: Preti joj robija za STRAVIČAN ZLOČIN!
Jasmina i ubijen muž, Foto: Kurir

užas

EVO ŠTA JE JASMINA IZ LAZAREVCA NAPISALA U OPROŠTAJNOM PISMU: Preti joj robija za STRAVIČAN ZLOČIN!

Prema poslednjim informacijama, Jasmina i Predrag imaju četvoro dece od 21,9, 8 i 6 godina i oni su smešteni u hraniteljsku porodicu

Objavljeno:

Jasmina S. (44) iz Lazarevca koja je, kako se sumnja, nožem sedam puta izbola muža Predraga S. i držala ga u stanu, pre nego što je sebi pokušala da prereže vrat, napisala je oproštajno pismo i obratila se sinu koji ima 21 godinu sa zahtevom:

- Sine, ti si punoletan i najstariji među mojom decom. Ja odlazim, a ti brini o svima. Molim te, budi im staratelj - ovo je pisalo u oproštajnom pismu koje je ostavila Jasmina, a namenila je punoletnom detetu.

Kako "Telegraf. rs" piše, žena je sa teškim povredama primljena u Urgentni centar.

- Ona nije dolazila svesti. Rana jeste velika, ali mišljenje lekara je da će uspeti da joj spasu život. Policija će sa njom obaviti razgovor čim se probudi - kaže izvor blizak istrazi.

Prema poslednjim informacijama, Jasmina i Predrag imaju četvoro dece od 21,9, 8 i 6 godina i oni su smešteni u hraniteljsku porodicu.

- Deca su pozvala pomoć, zvali su nas komšije da im pomognemo kad su videli da je Jasmina prerezala vrat. Kad smo ušli u stan oko vrata su joj bili peškiri, a krv na sve strane- rekle su komšije novinarima.

Kako se saznaje, sumnja se da se motiv ubistva krije u lošim porodičnim odnosima.

Bonus video:

01:26

14 uhapšenih u akciji Armagedon

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.