NADBISKUP SE MOLIO ZA MATEJA PERIŠA, PA DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST! Nakon mise zatekao razbijen automobil
Matej Periš, Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

SRAMNO!

NADBISKUP SE MOLIO ZA MATEJA PERIŠA, PA DOŽIVEO VELIKU NEPRIJATNOST! Nakon mise zatekao razbijen automobil

Tom prilikom je ukraden i kofer koji se nalazio na zadnjem sedištu

Objavljeno: 13:39h

Nepoznati počinitelj provalio je u automobil i razbio staklo, pa odneo sa sobom kofer s liturgijskim odelom i stvarima.

Nakon mise u crkvi sv. Ante Padovanskog u Beogradu koja je održana za pronalazak Mateja, nadbiskup Stanislav Hočevar doživeo je veliku neprijatnost. Njemu je neko provalio u automobil. Tom prilikom je ukraden i kofer koji se nalazio na zadnjem sedištu.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

"Nakon mise kofer s liturgijskim odelom i stvarima nadbiskupa Hočevara odložen je u automobil, a nadbiskup se zajedno s ostalim svešenicima i Nenadom Perišem, ocem nestalog Mateja uputio u crkvu sv. Ante Padovanskog gde su svi zajedno prisusustvovali večernjoj molitvi", dodaje se u saopštenju, prenosi 24sata.hr.

Za to vreme u dvorištu crkve sv. Ante Padovanskog za sada nepoznati počinitelj provalio je u automobil i razbio staklo, pa odneo sa sobom kofer s liturgijskim odelom i stvarima. Policija je odmah izašla na mesto događaja te traga za počiniocem.

"Beogradska nadbiskupija poziva počinitelja da vrati otuđene stvari za koje iz Nadbiskupije veruju da nikome drugome neće biti od koristi, a eventualne pronalazače istih da se jave u Nadbiskupiju, Svetozara Markovića 20, Beograd ili u najbližu policijsku stanicu", dodaje se u saopštenju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.