UHAPŠEN PEDOFIL iz Ćuprije: ZGADIĆE VAM SE ŽIVOT kad vidite kako je mamio dečake na seks preko FEJSA! (FOTO)
Foto: MUP

Proverite naloge svojoj deci!

UHAPŠEN PEDOFIL iz Ćuprije: ZGADIĆE VAM SE ŽIVOT kad vidite kako je mamio dečake na seks preko FEJSA! (FOTO)

Pozivaju se građani ukoliko raspolažu saznanjima da je njihovo dete stupilo u kontakt sa osumnjičenim na ’’Fejsbuka’’ pod nazivima ’’Ivan Petrović’’ i „Igor Ristić“, da kontaktiraju policijske službenike Ministarstva unutrašnjih poslova na telefon 011 27 43 927
Objavljeno: 11:44h
foto: MUP Srbije

Uhapšeni bi potom u porukama govorio da je ’’Ivan’’ malo dosadan i da će nekada ići i sami bez njega na pecanje. Predlagao je da dete dođe u Ćupriju, a potom idu u njegovu vikendicu, a da će ga kasnije odvesti kući. Osumnjičeni je sa oba profila tražio da dete slika svoj polni organ i pošalje mu fotografiju. Kompanija „Fejsbuk“ je suspendovala profil „Ivan Petrović“ koji je kreiran i stvarni profil osumnjičenog S.R. nakon čega je osumnjičeni otvorio novi lažni profil pod nazivom ’’Igor Ristić“.

Sa tog profila kontaktirao je decu sa kojima je već bio u kontaktu sa svog stvarnog i lažnog profila ’’Igor Petrović“, pod izgovorom da mu je virus ugasio profile i da je to on i da želi da nastavi dopisivanje. Na novom lažnom profilu ’’Igor Ristić“ ima oko 59 prijatelja i veći broj su deca.

Kako je dosadašnjim radom identifikovana jedna žrtva sa kojom je osumnjičeni stupio u kontakt, pozivaju se građani ukoliko raspolažu saznanjima da je njihovo dete stupilo u kontakt sa osumnjičenim putem lažnih profila na društvenoj mreži ’’Fejsbuk’’ pod nazivima ’’Ivan Petrović’’ i „Igor Ristić“, da kontaktiraju policijske službenike Ministarstva unutrašnjih poslova na telefon 011 27 43 927.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.