SRBIN U BEČU POKUŠAO GOLIM RUKAMA DA UDAVI ŽENU: Njena sestra brzo reagovala
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

SRBIN U BEČU POKUŠAO GOLIM RUKAMA DA UDAVI ŽENU: Njena sestra brzo reagovala

Navodno supružnici su se u poslednje vreme često svađali oko novca i to je bio okidač za porodično nasilje

Objavljeno:

Srbin (55) čiji identitet nije saopšten uhapšen je prošle srede zbog sumnje da je svoju suprugu (60) pokušao da uguši golim rukama.

Stravično porodično nasilje dogodilo se u njihovom porodičnom stanu u Ulici Landštrase u samom centru Beča, a povod za napad su finansijski problemi u koje su zapali supružnici. Prema pisanju portala Kosmo.at osumnjičeni Srbin je obema rukama obuhvatio vrat svoje žene i davio je sve dok se nije onesvestila.

- Srećom u momentu napada u stanu nesrećne žene bila je i njena sestra koja je odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. Policija je momentalno uhapsila nasilnika, ali ga je ubrzo pustila na slobodu. Međutim njemu je izrečena mera zabrane prilaska stanu i svojoj supruzi - piše ovaj austrijski portal.

Inače ovo nije prvi put da osumnjičeni muškarac fizički napada svoju suprugu. Samo nekoliko dana ranije, početkom nedelje, on je jastukom pokušao da uguši svoju ženu.

- Ona se tada onesvestila, ali iz straha prema njemu nije smela da ga prijavi policiji. Protiv osumnjičenog će biti podneta odgovarajuća krivična prijava - navode tamošnji mediji.

Često se svađali zbog novca

Navodno supružnici su se u poslednje vreme često svađali oko novca i to je bio okidač za porodično nasilje, navode portali. Nakon što joj je u lokalnoj bolnici ukazana lekarska pomoć, napadnuta žena je puštena na kućno lečenje.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.