SUROVI KLAN UBIO MUTAVOG: Ista grupa iza ubistva vođe navijača i nađenog oružja
Foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

OPASNA KRIMINALNA GRUPA

SUROVI KLAN UBIO MUTAVOG: Ista grupa iza ubistva vođe navijača i nađenog oružja

Iako se ova grupa povezuje sa serijom likvidacija, kao i krijumčarenjem velikih količina narkotika, posebno kokaina, zanimljivo je da njihove vođe ovde nikada nisu procesuirane.
Objavljeno:

Posle tog sukoba sa jednim od vođa ove kriminalne organizacije, između njih i ekipe Saleta Mutavog došlo je do primirja, koje je međutim trajalo do pre dva meseca. Tada je naime, u Beogradu, pretučen Kotoranin za koga se veruje da je u više nego dobrim odnosima sa vođama klana.

foto: Printscreen/youtube

Sadašnja operativna saznanja ukazuju na to da je vrh organizacije za izvođenje tih prljavih poslova angažovao članove kotorskog „škaljarskog” i podgoričkog „zagoričkog” klana, ali kao logističku podršku plaćenim ubicama koje su, navodno, došle preko Drine.

EKIPA SALETA MUTAVOG POSTALA HIT U SVETU: Snimak videli milioni, sve pršti od komentara! (VIDEO)

Klan se vezuje za više od nekoliko desetina likvidacija na ovim prostorima, ali i širom sveta. Bili su nemilosrdni prema konkurenciji ali i svojim članovima. Devedesetih godina prošlog veka osvojili su beogradsko podzemlje tako što su angažovali plaćenike koji su navodno ubili Gorana Vukovića - Majmuna, Radeta Ćaldovića - Ćentu, Bojana Petrovića, Jusufa - Jusu Bulića. Takođe se povezuju i s ubistvima nekih policajaca, ali i ministra Pavla Bulatovića i političara Zorana Todorovića Kundaka. Koliko su njihovi plaćenici bili utrenirani za „posao” i beskrupulozni, svedoči i to da su mnoge žrtve ubijene pred brojnim svedocima.

(Espreso.co.rs / Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.