Njega sumnjiče da je odavao tajne MUPA Srbije: Da li je Veljko Popara osoba o kojoj je večeras pričao Vučić?
Foto: MUP

praćen duže vreme

Njega sumnjiče da je odavao tajne MUPA Srbije: Da li je Veljko Popara osoba o kojoj je večeras pričao Vučić?

Popara se se tereti da je odavao poverljive informacije iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. Pretpostavlja se da je upravo o njemu Aleksandar Vučić pričao večeras na konferenciji za novinare u Vladi Srbije
Objavljeno: 22:30h

Na večerašnjoj konferenciji za novinare u Vladi Srbije Aleksandar Vučić je rekao da su nadležni organi u Srbiji ustanovili pojačano dejstvo sa većim brojem pripadnika različitih obaveštajnih agencija i sa istoka i sa zapada. - Naši nadležni organi u skladu sa zakonom uspešno su evidentirali niz aktivnosti protiv interesa Srbije, kao i prekršioce tih dela. Uspeli smo da neka od tih lica našom aktivnošću neutrališemo i taj posao više neće moći da obavljaju na taj način - naveo je Vučić.

foto: Printskrin / bia.gov.rs

- Moguće je da bude još privođenja, jer se sumnja da ima još visokopozicioniranih ljudi u državnim službama, ali i državljana Srbije koji rade za strane tajne službe. U poslednje vreme pojačana je aktivnost drugih obaveštajnih službi i zato su naše službe na oprezu i moraju adekvatno da reaguju - kaže on.

Vrlo je moguće da je premijer upravo mislio na Poparu, za koga se veruje da je odavao ključne informacije.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.