Incident u centru Beograda: Čedina gorila zveknula kolima stariju ženu!
Foto: Dragan Kadić

neregistrovani pratilac

Incident u centru Beograda: Čedina gorila zveknula kolima stariju ženu!

Prema rečima očevidaca, nezgoda se dogodila u sredu oko 20 časova
Objavljeno:

Tragedija kod Kraljeva: Voz udario u automobil, dvoje poginulo!

- Žena je pala na ulicu. U tom trenutku činilo se da nije toliko povređena koliko je bila isprepadana. On je zaustavio automobil i izašao da joj pomogne. Ubrzo je stigla i policija. Nastala je gužva jer je saobraćaj bio blokiran - priča očevidac.

Policija je obavila uviđaj, alkotestirala i vozača i pešaka, uzela izjave od njih, a potom je nesrećna žena prevezena na VMA, gde joj je ukazana medicinska pomoć. Konstatovana je i manja materijalna šteta na automobilu, ali tek onda je usledio problem. Utvrđeno je da je automobil koji je vozio Čedin pratilac neregistrovan već pet meseci.

foto: Dado Đilas

- Automobil BMW 530 vodi se na Čedinu firmu „Agrohub”, koja mu je oduzeta zbog duga. Interesantno je kako je automobil ostao njemu na korišćenje, a moguće je da zbog toga nije ni uspeo da ga registruje. Potpuno je neodgovorno da neko poput Jovanovića koristi neregistrovano vozilo, a pritom ga još ustupa drugima. Još je neodgovornije što je tako nešto prihvatio policajac - kaže sagovornik upoznat sa slučajem.

Predmet povodom ove nezgode dostavljen je nadležnom tužilaštvu i dosad je jedino protiv policajca podneta prijava, i to samo za upravljanje neregistrovanim vozilom.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.