DA LI VAM JE POZNATA? Ova tajanstvena žena pronađena je MRTVA posle pada kroz prozor, NIKO NE ZNA O KOME JE REČ!
Misteriozna žena, Foto: Polizei/Berlin

MISTERIJA U NEMAČKOJ

DA LI VAM JE POZNATA? Ova tajanstvena žena pronađena je MRTVA posle pada kroz prozor, NIKO NE ZNA O KOME JE REČ!

Ostala bi u hotelima nekoliko dana, plaćala račune u gotovini, a zatim odlazila

Objavljeno:

U Nemačkoj je žena čiji identitet nije poznat preminula pod misterioznim okolnostima. Ona se prijavila u hotel u berlinskoj četvrti Steglitz pod lažnim imenom Maria Mannsfeld, i umrla je posle pada kroz prozor u utorak, 12. januara.

Policija još uvek ne zna da li je žena skočila ili je reč o nečem drugom. Od marta prošle godine boravila je u hotelima širom Nemačke pod nekoliko lažnih imena. Prema časopisu Fenik, zadržala se nekoliko dana, platila račune u gotovini, a zatim otišla.

Veruje se da bi se žena mogla povezati sa gradovima Mehnesee i Arnsberg u Severnoj Rajni-Vestfaliji jer je tamo dala prava imena ulica i kućne brojeve. Ali za sada je potpuno nejasno koje je njeno pravo ime, odakle dolazi i zašto je u hotelu boravila pod lažnim imenom.

Policija traga za ljudima koji je poznaju. Procenjuje se da ima oko 60 godina. Tokom obdukcije na njenom telu otkriveno je nekoliko hirurških ožiljaka. Leva dojka joj je amputirana, a desna delimično. Pored toga, jedan ožiljak prolazi niz njen donji deo stomaka. Prema policijskom saopštenju, on takođe ima protezu gornje i donje vilice prikačene na metalne igle ugrađene u vilicu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.