NEZAPAMĆEN ZLOČIN KOD OSEČINE: Supruga ubijenog znala za ženu iz Novog Sada?
Foto: Dragan Kadić

završeno ispitivanje

NEZAPAMĆEN ZLOČIN KOD OSEČINE: Supruga ubijenog znala za ženu iz Novog Sada?

Žena i ćerka pokojnika začule pucanj i ugledale jeziv prizor

Objavljeno:

Žena i ćerka M. M. (52), koga je, kako se sumnja, u selu Gunjaci kod Osečine, ubio R. S. (55) iz Novog Sada, izjavile su na saslušaju u Višem tužilaštvu u Valjevu da su kobnog dana bile u kući, kada su začule pucanj.

Kako se nezvanično saznaje, one su potvrdile da je 27. septembra R. S. došao kod njih i tražio da razgovara sa njihovim suprugom, odnosno ocem.

- Supruga pokojnog rekla je da je osumnjičeni kulturno pitao da li joj je muž tu. Kada ga je pozvala, njih dvojica otišla su na donji sprat. Izjavila je da nije čula da li su se svađali, već da se par minuta pošto su sišli začuo pucanj. Potrčale su i videla je osumnjičenog kako mirno izlazi i seda u auto, a potom i muža, odnosno oca u lokvi krvi - otkriva izvor beogradskih medija.

Kako je već pisano, sumnja se da je ubijeni M. M. bio opsednut ženom R. S. i da joj je pretio i ucenjivao je. Navodno, R. S. je odlučio da ode u Gunjace kada je ovaj počeo da preti i njihovoj deci. U jednoj od poruka, koje je ubijeni slao ženi osumnjičenog za ubistvo, navodno je pisalo: "Ubiću i tebe i decu, ako ne budeš sa mnom".

- Milovanova žena je na saslušanju ispričala da je sumnjala da u životu njenog muža postoji druga žena, ali da nije znala o kome se radi. Potvrdila je i da im je policija dolazila zbog nekih pretnji, ali da ne zna kome je navodno pretio.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.