Kruševljanin zaklao komšijinu mačku: Nećete verovati koliko ga je sudija kaznio!
Foto: AP

strašno

Kruševljanin zaklao komšijinu mačku: Nećete verovati koliko ga je sudija kaznio!

Sve se desilo 9. oktobra 2012. godine, kada je čuo mjauk, a mačka se nije vratila kući. Pošavši da je nađe, čuo je razgovor komšije i njegove supruge koji su se dogovarali da je "stave u kantu i bace u kontejner"
Objavljeno: 21:42h

Znači mi to što je doneta presuda kojom je potvrđeno da je on to učinio, ali mi je mnogo teško palo kada sam pročitao obdukcioni nalaz u kome piše da je mačka ubijena podesnim predmetom, jakom mehaničkom silom u predelu stomaka – kazao je vlasnik ubijene sijamske mačke Predrag Milić.

On je podsetio da se sve desilo 9. oktobra 2012. godine, kada je čuo mjauk, a mačka se nije vratila kući. Pošavši da je nađe, čuo je razgovor komšije i njegove supruge koji su se dogovarali da je “stave u kantu i bace u kontejner”.

foto: REDDIT/SC4S2CG

Milić je potom, posumnjavši da govore o njegovoj mački, krenuo za komšijom i video da je kantu bacio u kontejner, nakon čega je pozvao policiju i udruženje za zaštitu životinja.

Okrivljeni je, kako je navedeno u obrazloženju presude, tvrdio da se mačka uhvatila u zamku za hvatanje pacova koju je postavio u svom dvorištu, ali je njegovu tvrdnju demantovao veštak koji je utvrdio da uzrok smrti nije davljenje već povreda nastala “jakom mehaničkom silom u predelu stomaka”.

Prema podacima iz kruševačkog Osnovnog suda, pred tim sudom je tokom proteklih šest i po godina pokrenuto 13 postupaka u vezi sa krivičnim delom ubijanje i zlostavljanje životinja.

(Espreso.co.rs/ pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.