BELI KOVČEG, BELI KRST, BELE RUŽE! Sahranjuje se maleni Andrej (12), ubio ga je BAHATI VOZAČ "AUDIJA"
Andrej Prekljušaja, Foto: Facebook/Printscreen

užas

BELI KOVČEG, BELI KRST, BELE RUŽE! Sahranjuje se maleni Andrej (12), ubio ga je BAHATI VOZAČ "AUDIJA"

Tužna povorka krenula je ka grobnom mestu u kom će počivati nedužni dečak koji se našao u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu

Objavljeno:

Veliki broj članova porodice, prijatelja i poznanika danas na večni počinak ispraća dvanaestogodišnjeg Andreja Prekljušaja, koji je nastradao pre nekoliko dana kada je na njega, dok je išao trotoarom, naleteo "audi" kojim je upravljao Beograđanin Nemanja Stamenković.

Tužna povorka krenula je ka grobnom mestu u kom će počivati nedužni dečak koji se našao u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu.

Beli kovčeg, beli krst i belo cveće za dečaka koji je poginuo dok se vraćao iz tržnog centra u koji je kobne večeri krenuo kako bi kupio punjač za mobilni telefon.

Neutešna porodica nalazi se na čelu tužne povorke u Nišu.

Na grobu su pročitana pisma biskupa Stanislava Hočevara, vladnike Niškog Arsenija, kao i gradonačenice Niša, Dragane Sotirovski.

Podsetimo, mališan je bio prva žrtva bahatog vozača "audija", koji je, najverovatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo s puta i prvo pokosio dečaka, a potom Nišliju Dejana Ilića, koji je u tom trenutku šetao sa prijateljem. Od siline udarca i dečak i muškarac odleteli su nekoliko desetina metara dalje. Andrej je na mestu ostao mrtav, dok je Ilić preminuo sat vremena kasnije u bolnici.

Vozač "audija" i njegovi saputnici, u udesu nisu povređeni. Nemanja Stamenković je uhapšen i nalazi se u pritvoru.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.