HOROR NA BOŽIĆ! Ljubisav se ugušio u snu nakon što je IZBIO VELIKI POŽAR, vatrogasci su dali sve od sebe!
Vatrogasci/ilustracija, Foto: Youtube printscreen

užas

HOROR NA BOŽIĆ! Ljubisav se ugušio u snu nakon što je IZBIO VELIKI POŽAR, vatrogasci su dali sve od sebe!

Požar je lokalizovan ali nažalost Ljubisav Živković je stradao, ugušivši se u dimu.

Objavljeno:

Ovogodišnji Božić za Ljubisava Živkovića (54) ratnog vojnog invalida iz Majdanpeka bio je koban.

U kasnim večernjim satima nešto pre ponoći u ulici Svetog Save broj 3 na poslednjem spratu stambene zgrade tačnije u potkrovlju, u stanu u kome je ovaj čovek živeo sam, izbio je požar usled kojeg se od velike koncentracije dima Ljubisav ugušio u snu.

Gust dim koji je kuljao iz stana zgrade koja se nalazi u neposrednoj blizini benzinske pumpe primetile su komšije koje su obavestile pripadnike Policijske stanice u Majdanpeku, Vatrogasnu jedinicu, dežurnu ekipu Elektrodistribucije i Hitnu službu majdanpečkog Doma zdravlja .

Svi su pokušavali na sve načine da uđu u stan i spasu nesrećnog čoveka koji je u momentu izbijanja požara spavao. Jedini način je bio je kroz razbijen prozor preko krovne konstrukcije zgrade, s obzirom na to da stan ima sigurnosna vata koja nije bilo moguće razvaliti, kažu pripadnici Vatrogasne jedinice u Majdanpeku.

Požar je lokalizovan ali nažalost Ljubisav Živković je stradao, ugušivši se u dimu.

,, On je živeo sam . Imao je izvesnih psihičkih problema koje su posledica boravka na ratištu. Danas sam ga videla poslednji put oko dva sata , kaže jedna stanarka zgrade.

Za sada je tačan uzrok požara još uvek nepoznat ali predpostavlja se da je u pitanju instalacija ili grejalica koja je ostala upaljena dok je Ljubisav spavao. O čemu se zapravo radi i šta je dovelo do ovog nesretnog događaja pokazaće istraga.

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.