PROVALNIK ULETEO U AMBULANTU, DOKTORU STALO SRCE! Neviđena drama u Merošini, ovo može svakom da se desi
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

PROVALNIK ULETEO U AMBULANTU, DOKTORU STALO SRCE! Neviđena drama u Merošini, ovo može svakom da se desi

Kako su tada objasnili izvori upoznati sa ovim slučajem, penzionisali lekar S.T. (76) je usled uzbuđenja i napada imao srčani zastoj

Objavljeno: 15:20h

Niška policija uhapsila je Prokupčane B.K. (44), V.K. (41), R.K. (44) i I.M. (36) jer su 27. oktobra ove godine u Merošini pokušali razbojništvo tokom kojeg je tamošnji lekar, njihova žrtva, doživeo infarkt

Policijska uprava u Nišu, je saopštila da su B.K. i V.K. provalili kuću u nameri da je opljačkaju, a kada se pojavio vlasnik, zadali su mu više udaraca. Druga dvojica uhapšenih R.K. i I.M. su ih čekali u vozilu koje su iskoristili za bekstvo.

Kako su tada objasnili izvori upoznati sa ovim slučajem, penzionisali lekar S.T. (76) je usled uzbuđenja i napada imao srčani zastoj, zbog čega je hitno prebačen na nišku Kliniku za kardiologiju gde je imao hiruršku intervenciju.

- U prizemlju kuće mu je ambulanta u koju su razbojnici pokušali da uđu. Jedan je razbio prozor i uvukao se u prostoriju dok je drugi ostao napolju i čuvao stražu. Lekar je čuo lomljavu, sišao u prizemlje i zatekao razbojnika.

Počeli su da se gušaju, pa je lopov odustao i sa svojim saučesnikom pobegao. Međutim, S.T. se uzbudio zbog traumatičnog događaja i doživeo infarkt. Na svu sreću, pre nego što mu je pozlilo, uspeo je da pozove policiju koja mu je pružala pomoć dok nije stiglo sanitetsko vozilo i prebacilo ga u nišku bolnicu – objasnili su naši sagovornici.

- Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Prokuplju osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom biti privedeni tužiocu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.