MALČANSKI BERBERIN SE TRANSFORMISAO U ZATVORU, ŠTA JE OVO!? Pogledajte zbog čega je narod BESAN!
Luksuzni zivot u zatvoru za ovog monstruma, Foto: Printscreen

AUUUU

MALČANSKI BERBERIN SE TRANSFORMISAO U ZATVORU, ŠTA JE OVO!? Pogledajte zbog čega je narod BESAN!

Prema rečima izvora iz niškog zatvora, Ninoslavu Jovanoviću, koji se u pritvoru nalazi od 5. januara ove godine, očigledno odgovaraju uslovi koje ima iza rešetaka, prenosi Informer

Objavljeno:

Ninoslav Jovanović (47), poznat kao Malčanski berberin, koji je optužen da je 20. decembra prošle godine oteo i zlostavljao maloletnu M. K. (12), u pritvoru se ugojio čak 15 kilograma. On u zatvoru svakodnevno uzima duple porcije hrane i ne pokazuje nikakvo kajanje za monstruozno zlostavljanje devojčice.

Prema rečima izvora iz niškog zatvora, Ninoslavu Jovanoviću, koji se u pritvoru nalazi od 5. januara ove godine, očigledno odgovaraju uslovi koje ima iza rešetaka, prenosi Informer.

– Kada je uhapšen, bio je kost i koža, ali sada se promenio do neprepoznatljivosti. Za ovih nekoliko meseci koliko je u pritvoru nabacio je sigurno 15 kilograma. Očigledno da mu na apetit ne utiče ni savest, kao ni to što mu preti doživotna robija. Malčanac uzima duple porcije svakog obroka i mogu vam reći da se prilično osvežio, što bi se reklo, živnuo je – navodi izvor i dodaje:

– U zatvoru ponekada misle da je Ninoslav zaštićen kao beli medved. Svi vode računa o njemu i veoma se pazi da mu neki zatvorenik slučajno ne učini nešto nažao. Jovanović je to očigledno shvatio i opustio se. Bezbrižan je jer je u ćeliji sam, a vreme u šetnji prekraćuje tako što sa stražarima stalno razgovara o hrani.

Inače, Malčanski Berberin juče je oko podneva iz zatvora doveden u Viši sud u Nišu. Kako saznaje Informer, on je u nastavku suđenja, koje je zatvoreno za javnost, ponovo zatražio da veštače psihijatri.

1 / 1 Foto: RTS printscreen

– Njegov cilj je jasan. Jovanović želi da se prikaže kao neuračunljiv i na taj način da se oslobodi doživotne kazne, koja mu svakako preti. Ukoliko bi on bio poslat u neku psihijatrijsku ustanovu, okrivljeni bi u nekom trenutku mogao i da izađe na slobodu. Naravno, sve pod uslovom da lekari procene da se izlečio. Jovanovićev zahtev je sud, srećom, ponovo odbio – navodi izvor.

Osim toga, Ninoslav Jovanović, koji je nakon hapšenja 5. januara priznao zlostavljanje deteta, zatražio je juče od sudije da se ispitaju lekari Kliničkog centra koji su konstatovali da je on naneo teške povrede devojčici. Malčanac već duže vreme insistira na tome, jer pokušava da ospori težinu tih povreda. Ipak, i taj zahtev mu je sud odbio.

Saslušani veštaci

Posle Ninoslava Jovanovića sud je ispitao veštake Zavoda za sudsku medicinu. Iskaz su dali direktor Zavoda Goran Ilić i specijalista sudske medicine Aleksandra Antović. Dok je doktorka Antović govorila o povredama koje je zadobila maloletnica, Ilić je po nalogu tužilaštva veštačio Jovanovića, a na osnovu njegovog nalaza su ranije obezbeđeni dokazi koji potkrepljuju navode optužbe. Suđenje se nastavlja 18. novembra.

Podsetimo, Ninoslav Jovanović je 20. decembra prošle godine u Brzom Brodu oteo M. K., koja je krenula u školu. Devojčica je spasena posle devet dana, a Malčanski Berberin je bio u bekstvu sve do 5. januara ove godine, kada je uhapšen na groblju u Malči.

Ninoslav Jovanović dobio je nadimak Malčanski Berberin zbog nastranog običaja da svoje žrtve šiša pre nego što ih napadne i siluje. On je iza rešetaka proveo 22 godine zbog silovanja dece i žena.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.