IKONOPISAC PRIZNAO DA JE IZBO 26 PUTA BAKU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Odbrana tražila OVO na suđenju, STRAŠNO!
Vladan Grahovac ubio Jelicu Tatarovski (82), Foto: Printscreen/facebook

neviđeno

IKONOPISAC PRIZNAO DA JE IZBO 26 PUTA BAKU, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Odbrana tražila OVO na suđenju, STRAŠNO!

Stručnjaci Specijalne zatvoske bolnice u Beogradu dva puta nisu mogli da se izjasne o njegovom psihičkom stanju

Objavljeno:

Vladan Grahovac iz Raške, u medijima nazvan "ikonopisac", optužen da je 31. avgusta prošle godine sa 26 uboda nožem usmrtio Nišlijku Jelicu Tatarovski (82), od milošte nazvanu baka Vera, u njenom stanu, priznao je zločin u istrazi tokom prethodnih sudskih rasprava.

Međutim, sada u nastavku suđenja odbrana insistira na proceni njegove uračunljivosti navodeći da bi to najbolje bilo da se osumnjičeni smesti u bolnicu radi procene.

Stručnjaci Specijalne zatvoske bolnice u Beogradu dva puta nisu mogli da se izjasne o njegovom psihičkom stanju, što se desilo i treći put na suđenju, zbog čega je ono odloženo.

Sudija je naložio da se izveštaj dostavi u narednih 15 dana i da na sledećem ročištu, zakazanom za 27. novembar, prisustvuje neko od lekara članova tima koji je procenjivao stanje otuženog.

Podsetimo, Grahovac je neko vreme boravio u zgradi gde je živela Jelica Tatarovski i njih dvoje su se poznavali, pa ga je zato i pustila u stan gde ju je navodno izmasakrirao. Posle zločina ubica je pobegao, ali je identifikovan pomoću snimka sa sigurnosne kamere u zgradi i ubrzo uhapšen.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.