POLICIJA IDENTIFIKOVALA PLAĆENOG UBICU: Na kamerama pronašli tipa koji je likvidirao STRAHINJU STOJANOVIĆA
Policija na kamerama pronašla čoveka, Foto: Instagram

OVO SU DETALJI

POLICIJA IDENTIFIKOVALA PLAĆENOG UBICU: Na kamerama pronašli tipa koji je likvidirao STRAHINJU STOJANOVIĆA

Strahinja Stojanović (30) ubijen je u nedelju nakon što je bomba eksplodirala ispod njegovog automobila

Objavljeno:

Od nedelje se ne stišava bura podignuta oko ubistva Strahinje Stojanovića, a policija je sada došla do značajnih saznanja.

Strahinja Stojanović (30) ubijen je u nedelju nakon što je bomba eksplodirala ispod njegovog automobila.

Već posle samo dva dana od ubistva, policija je sumnjala da je izvršilac zločina lice koje je bilo obučeno kao biciklista.

Svoje sumnje potvrdili su nakon detaljnih istraživanja i pregledanja snimaka sa sigurnosnih kamera koje su ukazale da je biciklista koji je snimljen nedaleko od mesta zločina snimljen i u garaži luksuznog stambenog kompleksa "Vest 65" u kom je Strahinja živeo. Pretpostavlja se da je upravo u garaži ubica podmetnuo eksploziv, a zatim napolju čekao trenutak da džip digne u vazduh. U trenutku eksplozije, video snimak sa uličnih kamera pokazuje biciklistu kako telefonira te se sumnja da je aktivirao eksplozivnu napravu upravo mobilnim telefonom.

Tokom istrage i pretrage terena policija je u Savi pronašla bicikl koji izgledom odgovara onom koji biciklista sa video snimaka vozi. Uprkos tome što je biciklista imao kacigu, potkapu i naočare, policija je uspela da ga identifikuje, međutim, njegov identitet i dalje ne žele da iznose.

Prema nezvaničnim informacijama reč je o profesionalnom plaćenom ubici koji je zločin i bekstvo isplanirao do najsitnijih detalja. Potraga za njim traje, ali veruje se da je napustio Srbiju.

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.